Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Foci világbajnokság játék

Megérkezett a sikeres stratégiai játékba is a futball láz, a népszerű ingyenes böngészős játék brazil köntösbe öltözik. A különleges eseményen mindenkinek lehetősége lesz szuper nyereményeket beszerezni!
| Forrás: Hivatalos oldal
Megérkezett a sikeres stratégiai játékba is a futball láz, a népszerű ingyenes böngészős játék brazil köntösbe öltözik. A különleges eseményen mindenkinek lehetősége lesz szuper nyereményeket beszerezni!

goodgame-empire-hirek-9.jpg

A játékot a GoodGame Empire hivatalos Facebook oldalán tudjátok majd játszani (tehát kivételesen nem a játékban). A világbajnokság ideje alatt a készítők kiválasztanak néhány csapatot, hogy kik lehetnek az esélyesek a brazíliai foci vb végső győzelmére. A feladatotok egyszerű, csak egy like-ot kell nyomni arra a csapatra, amely szerintetek győzni fog. Ha a többség helyesen tippelt, akkor mindenki nyer! Azonban ha a többség nem találja el a tippet, akkor nem nyer senki semmit. A díjat a Goodgame Empire játékban egy voucher kód formájában használhatjátok fel.

goodgame-empire-hirek-6.jpg

Mik is lehetnek a nyeremények? Nézzük át őket sorjában:
  • Démonölők + Orgyilkosok
  • Démonegységek + Halálegységek
  • Királyőrség lovagjai + Királyőrség számszeríjászai
  • Renegát cápafog harcosok + Renegát kőtörők
  • Veterán buzogányosok + Veterán számszeríjászok
  • Vándor lovagok + Vándor számszeríjászok
Minél többen szavaznak az adott eredményre, annál nagyobb lesz a megnyerhető nyeremény.

Például:
  • ha kevesebb mint 500 like érkezik, akkor 10 Vándor lovag + 10 Vándor számszeríjász a jutalom
  • ha 500-1000 like  között érkezik, akkor 20 Vándor lovag + 20 Vándor számszeríjász a jutalom
  • ha több mint 1500 like érkezik, akkor 20 Vándor lovag + 20 Vándor számszeríjász a jutalom

A kiválasztott csapatok nem lesznek előre bejelentve, kivéve az elsőt, amit a képen is láthattok. A nyereményekért szükséges szavazatok száma függ az adott mérkőzéstől. Ezeket a számokat a következő meccs bejelentésekor tudhatjátok meg.

Szavazni egyszerűen lehet, ha kikerül a Facebook oldalra az adott mérkőzés, akkor az alján megtaláljátok a két esélyest. Például Goodgame Brazília és Goodgame Croatia (Horvátország). Arra a sorra kell like-olnotok, amelyikre tippeltek. Íme egy kép, amin látható a szavazás menete:

goodgame-empire-hirek-7.jpg

A Voucher beváltásáról is készült egy kép a hivatalos oldalon:

goodgame-empire-hirek-8.jpg

Sok sikert a tippeléshez és jó szórakozást a játékhoz!


Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist