Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Békesarc és háborús cselekmények, ingyenes átugrás event

Újabb fontosabb frissítés érkezik a Goodgame népszerű stratégiai játékába, melyben megjelenik majd a béke sarca. Ha háborúba lépéskor pedig háborús cselekmények fognak lezajlani a játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Újabb fontosabb frissítés érkezik a Goodgame népszerű stratégiai játékába, melyben megjelenik majd a béke sarca. Ha háborúba lépéskor pedig háborús cselekmények fognak lezajlani a játékban.

Nézzük meg sorjában a frissítés tartalmát. Először is megjelenik az Empire játékba a Béke sarca. Ez azt jelenti, hogy nem lesz lehetséges azonnal, feltétel nélkül békét kötni, először béketárgyalásokat kell majd folytatni illetve békeajánlatot kell tenni. Az ajánlásnak vagy kérvényezésnek jogaival a Diplomaták bírnak. A sarc az egyik szövetség Szövetségi kassza egy bizonyos százaléka (nyersanyag, arany vagy rubin lesz). Ha az egyik szövetség elfogadja majd a békét, akkor a béke ára a másik szövetség kasszájába fog kerülni.
Lehetséges lesz azonban úgynevezett "Fehér Békét" is kötni, ilyenkor nem lesz békesarc.

A frissítés a következő módosítást hozza még magával: Háborúba lépés háborús cselekményekkel. Ez azt jelenti, hogy ha egy szövetségi tag megtámadja egy másik szövetség tagját, vagy sikertelen szabotázs esetén: automatikusan háború fog indulni a két szövetség között. A háborúban a szövetség összes tagja részt vesz, és természetesen mindenki egy üzeneteben fog értesülni róla.

Új event is érkezik a játékba: ingyenes átugrás. Ez az esemény bejelentés nélkül találomra bukkan fel a Goodgame Empire játékban. Mialatt aktív, egy bizonyos mennyiségű idő átugrása ingyenes lesz az építkezés alatt.

A Vihar Szigeteken további lépcsőfokok kerülnek be a díjazásba, ami azt jelenti, hogy több foka lesz a teherpontokra irányuló díjazási rendszernek. A szövetségi kassza 15 ezer és 50 ezer teherpont esetén is rubinnal és arannyal gazdagodik. Ez a változtatás kedvezni fog az alacsonyabb szintű szövetségeknek is, s lehetővé teszi az ő díjazásukat.

A frissítés utolsó részében Luna portékája kapott helyett. A Vihar Szigeteken akvamarinért vásárolható áruválaszték kibővült, ez egységekben, eszközökben és dísztárgyakban fog megmutatkozni. A dísztárgyak ugyan létező tárgyak, de jó tudni, hogy a Vihar Szigeteken lévő kastélyban lesznek csak elhelyezhetőek akvamarinért cserébe. Ezek segítségével növelhetitek majd a közrendet a népszerű játékban.

További változás a kapu nyitásával kapcsolatban: Nyitott kapu után is foszthatóak lesznek majd a védő nyersanyagai, ami kiterjed a Rejtekhelyen és a Vártoronyban eddig foszthatatlan tartalékra is. A rubinos épületeknél is történt egy kisebb módosítás: az Építőmester, a Tűzoltóság, az Őrtorony, a Kórház, az Istálló és a Vadászlak építéséhez szükséges szint kisebb lett. Viszont ennek következtében néhány rubinos épület építési ideje növekedni fog.

Kellemes játékot mindenkinek!
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist