Goodgame Empire hírek

Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire: Április végi Prime Sales

Új event indul április 29-én a Goodgame Empire játékban, annak reményében hogy speciális dolgokat érhessetek el. Az event neve Prime Sales, amely esetén egy rubinos épület bizonyos szintjéhez vagy egy dísztárgyhoz kedvezményesen juthattok hozzá.
| Forrás: Hivatalos oldal
Új event indul 2014. április 29-én a Goodgame Empire játékban, annak reményében hogy speciális dolgokat érhessetek el. Az event neve Prime Sales, amely esetén egy rubinos épület bizonyos szintjéhez vagy egy dísztárgyhoz kedvezményesen juthattok hozzá.
Például a pékség 3. szintjére való fejlesztés 20 százalékkal csökken majd. Az esemény kedvezményei természetesen minden kastélyban érvényesek lesznek, de csak az esemény ideje alatt.

goodgame-empire-hirek-0.jpg

A frissítés a navigálást is érinti a toborzásoknál: lehetőség lesz a kastélyok között navigálni, tehát nem kell majd kilépnetek és átmennetek a másik kastélyba, és újból megnyitni a toborzási panelt. A funkció érvényes lesz az eszközök készítésénél is.

A Vihar sziget részen is történt egy apró módosítás: a Rejtekhelyek kivonásra kerülnek, így az akvamarin nem fosztható mennyiségét a Vártorony fogja csak eltárolni. Ha esetleg lenne megépített Rejtekhelyetek, akkor azok természetesen élnek a következő vihar megérkezéséig.

Ha nagy tűz eset van, akkor a mindent javító gombra kattintva olcsóbban fogtok tüzet oltani.

További jó játékot és dicsőséges hódítást kívánunk minden egyes Empire játékosunknak.
Goodgame Empire legfrissebb hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)
Még több hír
Goodgame Empire - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist