Goodgame Empire hírek, aktualitások

Goodgame Empire

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 445, Átlag:4.90)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Városépítő,Szimuláció,Középkori
Hivatalos oldal: Goodgameempire.com
Építsd fel saját középkori kastélyodat ebben a többszemélyes ingyenesen játszható stratégiai játékban. Építsd fel a birodalmad,  fejleszd kastélyod gazdaságát, erősítsd a várfalakat a támadók ellen és persze fejleszd saját seregedet is. Az virtuális középkori birodalomban több ezer magyar játékos ellen küzdhetsz meg a dicsőségért. A GoodGame Empire az elmúlt idők legsikeresebb online stratégiai játékává nőtte ki magát. Nem érdemes kihagyni!
Hirdetések
Stratégiai,Városépítő,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Empire hírek

Goodgame Empire: Új tárgy és animáció a játékban

Sok apróbb változás mellett két újdonság is érkezett az ingyenes stratégiai játékba. Az egyik a Gyorsító, amelyet rablóbáró kastélyokban vagy tornyokban találhattok meg. Emellett egy újabb csata animáció is bekerült a játékba.... Elolvasom (2015.02.24.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Empire: Fejlesztett utazás áttekintő a játékban

Egy kisebb frissítés érkezett a Goodgame Empire játékba, amely korszerűsíti a már meglévő utazás áttekintő opciót. Továbbá néhány apróbb változtatástatás is történik.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Empire: Október végi változtatások

Néhány változás érkezett a népszerű online stratégiai játékba. A sok apróbb változás mellett kiemelhető, az új jelzés bekerülése a raktáron és az idegeninvázió szabályozása.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Empire: Új kalandtérkép

A legutóbbi frissítés új kalandtérképpel és az ajándék kereskedővel gazdagította a Goodgame Empire játékot. Az ajándék kereskedő egy új kereskedő, aki a kastélyotok előtt fog megjelenni. Az új kalandtérképet pedig az Égő homok királyságban találhatjátok meg.... Elolvasom (2014.10.11.)

Goodgame Empire: A drágakövek új korszaka

A héten egy apróbb frissítés került be a játékba, mely leginkább a drágakövekben hozott változást. A Vihar Szigeteken ezentúl a szövetségének minden ott lévő tagja részesül majd egy véletlenszerű drágakőjutalomban.... Elolvasom (2014.09.20.)

Goodgame Empire: Még több pénz

Nemrég számoltunk be egy frissítésről, melyben a szövetségi ajándékokkal kapcsolatos változásokat mutattuk be nektek, de máris itt egy újabb hír, melyben további pénz szerzési lehetőségeket árulunk el nektek.... Elolvasom (2014.09.07.)

Goodgame Empire: Szövetségi ajándékok

Tegnap egy újabb frissítés került be az Empire játékba, amely szövetségi ajándékokat hozott különféle különleges ajánlatokban. Szokásosan most is történtek további apróbb változások a játékban.... Elolvasom (2014.09.05.)

Goodgame Empire: Új kaland - Az Alvilág

Egy új kaland került be a népszerű ingyenes stratégiai játékba: az Alvilág. Marco de Luca, a híres nemes kalandor egy hatalmas szakadékot fedezett fel a királyságban, ami egy falut leplezett le előtte a mélységben.... Elolvasom (2014.08.26.)

Goodgame Empire: Új event láthatáron

Egy új event kerül bevezetésre a Goodgame Empire játékban pár héten belül. Az esemény során lehetőségetek nyílik majd egy teljesen új terület felfedezésére és néhány igen értékes kincs megszerzésére.... Elolvasom (2014.08.14.)

Goodgame Empire: Új rangok a játékban

Hamarosan új rangok érkeznek a játékba: a szerver elitje számára 4 új rang válik elérhetővé, melyet csak a legjobbak legjobbja érdemelhetik ki. A rangok frissítésén kívül egyéb változásik is kerülnek a stratégiai játékba.... Elolvasom (2014.08.09.)

Goodgame Empire: Megújuló címer

A jövő héten újabb frissítés érkezik az ingyenes stratégiai játékba. A GoodGame Empire készítői új szimbólumokat és bónuszokat készítettek a címerhez. A megújuló címer mellett néhány apróbb változás is került a böngészős játékba.... Elolvasom (2014.07.31.)

Goodgame Empire: Az utolsó VB bónuszkód

A világbajnokság véget ért, Németország elvitte Brazíliából a trófeát. A Goodgame Empire világbajnoki játékában is nyertek a játékosok, melyért ismét bónuszkódot kaptak cserébe a készítőktől.... Elolvasom (2014.07.14.)

Goodgame Empire: Újabb VB bónuszkód

A tegnapi Brazília Kolumbia világbajnoki mérkőzésen a legtöbben a brazilokra szavaztak a Goodgame Empire hivatalos Facebook oldalán. Mivel a játékosok jól tippeltek, újabb bónuszkóddal kedveskedtek a készítők.... Elolvasom (2014.07.05.)

Goodgame Empire: VB játék bónuszkód

A Facebook-os VB játék Argentína - Svájc meccse ismét eredményesen zárult, így a készítők egy új bónuszkódot tettek közzé, amelyben kétféle harcost tudtok megszerezni. A kódokat csütörtök 13 óráig használhatjátok fel!... Elolvasom (2014.07.03.)

Goodgame Empire: Idegen invázió június 26-án

Június 26-án érkezik az ingyenes stratégiai játékba az idegen invázió. Az új esemény során megszálló erők ellen kell majd megküzdenetek a játékban. Nehéz harcra számíthattok, hiszen különböző nemzetekkel kell megküzdenetek!... Elolvasom (2014.06.26.)

Goodgame Empire: Zsoldosok tábora

Hamarosan érkezik egy újabb frissítés az Empire stratégiai játékba, amely különböző ajándékokat, zsoldosok táborának újítását és egyéb apróbb javítást, újdonságot hoz magával. A frissítés az elkövetkezendő napokban kerül be a játékba.... Elolvasom (2014.06.20.)

Goodgame Empire: Foci világbajnokság játék

Megérkezett a sikeres stratégiai játékba is a futball láz, a népszerű ingyenes böngészős játék brazil köntösbe öltözik. A különleges eseményen mindenkinek lehetősége lesz szuper nyereményeket beszerezni!... Elolvasom (2014.06.11.)

Goodgame Empire: Frissítés június 11-én

Apróbb változások kerülnek a játékba 2014. június 11-én szerdán. A legújabb frissítés a világtérképben okoz majd kisebb módosításokat: mostantól a várakat, a fővárosokat illetően a régi neveket és ikonokat fogjátok látni.... Elolvasom (2014.06.11.)

Goodgame Empire: Új világtérkép június 4-én

Ismét újdonságokról adhatunk hírt, a népszerű stratégiai játékba megérkezett a következő frissítés. A legfőbb újítása a frissítésnek a világtérkép grafikai átalakítása. Egy kicsit modernebb, szebb kinézetet kapott a játékban ez a grafikai elem.... Elolvasom (2014.06.03.)

Goodgame Empire: PayPal rubin bónusz

Az Empire játék készítői és az internet egyik legnépszerűbb fizetős  rendszere közös akciót hirdet. Minden olyan játékosnak, aki PayPal-on keresztül tölti fel egyenlegét 10% rubin bónuszt kapnak.... Elolvasom (2014.05.28.)

Goodgame Empire: Békesarc és háborús cselekmények, ingyenes átugrás event

Újabb fontosabb frissítés érkezik a Goodgame népszerű stratégiai játékába, melyben megjelenik majd a béke sarca. Ha háborúba lépéskor pedig háborús cselekmények fognak lezajlani a játékban.... Elolvasom (2014.05.14.)

Goodgame Empire: Új esemény - A Szerencsekerék

Új esemény kerül a népszerű stratégiai játékba, a GoodGame Empire-be: A Szerencsekerék. Az eseményben rubinért cserébe vásárolhattok jegyeket, amellyel megpörgethetitek a Szerencsekereket!... Elolvasom (2014.05.05.)

Goodgame Empire: Viharos újítások

Április utolsó napján újabb frissítés kerül a Goodgame Empire stratégiai játékba. Az is kiderül majd, ki lesz az első Viharok Ura a játékban. A frissítésben továbbfejlesztett kastélyok és élelemtermelés, és egyéb változások kerültek. Bővebb lesz a szövetségi jutalomrendszer is és szintén bővül Lunna portékája is.... Elolvasom (2014.04.29.)

Goodgame Empire: Április végi Prime Sales

Új event indul április 29-én a Goodgame Empire játékban, annak reményében hogy speciális dolgokat érhessetek el. Az event neve Prime Sales, amely esetén egy rubinos épület bizonyos szintjéhez vagy egy dísztárgyhoz kedvezményesen juthattok hozzá.... Elolvasom (2014.04.25.)

Goodgame Empire: Plusz három parancsnok

Néhány apróbb újdonság kerül be a játékba a közelgő frissítés alkalmával. Olvashattok a 4. szintű táborhelyről, a támadási panel változásokról illetve a Vihar Szigeteki jutalomrendszer változásáról.... Elolvasom (2014.04.17.)

Goodgame Empire: Frissítés - megújuló támadási panel

A Goodgame Studios fejlesztői hamarosan megújítják a támadási paneleket, a frissítésnek köszönhetően jóval egyszerűbb lesz az egységek csoportosítása. Ezenkívül új kalandtérkép is kerül a játékba a Jegesen, a szövetségekből való ki-be lépéseket is szigorították.... Elolvasom (2014.04.10.)

Goodgame Empire: Frissítés: Az új királyság

Egy újabb frissítés látott napvilágot a Goodgame Empire játékban. Az április eleji frissítésbe egy új helyszín: Az új királyság került be, ahová azok utazhatnak el, akik legalább 35-ös szintűek.... Elolvasom (2014.04.02.)

Goodgame Empire: Legendák Csarnoka

Az év első frissítése érkezett meg a Goodgame Emprire játékba, amelyben a készítők egy izgalmas dologgal lepték meg a Legendás szintű játékosokat. ... Elolvasom (-0001.11.30.)
Goodgame Empire hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist