Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Változások a Szigetfarmon szeptember 22-én

Az első szigetfarm után több kritikát is kaptak a Big Farm készítői, amelyek alapján a szigetfarmon néhány változtatást végeztek. A jövő héten bekövetkező frissítés csak a szigetfarmot fogja érinteni.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az első szigetfarm után több kritikát is kaptak a Big Farm készítői, amelyek alapján a szigetfarmon néhány változtatást végeztek. A jövő héten bekövetkező frissítés csak a szigetfarmot fogja érinteni. A legutóbbi frissítésben csak kisebb optimalizálások történtek a szigetfarmon, a mostani frissítés nagyobb változást hoz majd.

Első fontos változás, az új áruk megjelenése a kagylókereskedőnél. Benny ajánlatai között egy új épület jelenik meg szigetfarmos stílusban. Az új épület egy ház lesz, aminek az értékei sokkal jobbak az Egyszerű háznál. Az új épületet majd kagylóért vásárolhatjátok meg.

A szigetfarm bevezetőnél is történtek változások csakúgy mint a többi feladatnál. Az első feladatok átdolgozásra kerültek, melynek következtében egy kicsit meggyorsíthatjátok a haladást. Egyes feladatok majd csak később fognak megjelenni, mint az előző szigetfarmnál. Azoknak az épületeknek és bővítéseknek az ára csökkent, amik a sziget első pár feladatának teljesítéséhez szükségesek. Ennek köszönhetően már az esemény elején szerezhettek magatoknak pár trópusi magot és sziget dollárt.

A ranglista és jutalmak az aktivitás alapján kerülnek elszámolásra. A szigetfarm is kap egy saját ranglistát, ahová a megszerzett kagylók alapján kerülnek fel a játékosok. Az első 5 helyezett az esemény végén egy különleges jutalmat kap, egy sertéstelepet trópusi stílusban.
Az aktivitásotok alapján további jutalmakat szerezhettek majd a játékban. A jutalmak előre megadott mennyiségű begyűjtött kagyló után járnak majd. Ha eléritek az adott mennyiséget, automatikusan megkapjátok a jutalmatokat. Például vízi csúszdát, Csendes-óceáni halászhajót, Lemúrszobrot vagy éppen Igazgyöngyöt. A jutalmak természetesen boldogságpontokat is adnak, darabonként 30 darabot. 

A megszerzett kagylók minden event vége után nullázódnak. Így az előző szigetfarm eseményen megszerzett kagylók nem számítanak be az aktuális szigetfarmos számításokba.

Az Event áttekintésénél is változtattak a készítők. Ezentúl minden fontosabb információt elérhettek majd a szigetfarmmal kapcsolatban egy helyen. Az ablak a repülőtér körmenüjéből nyitható meg. Az áttekintés különböző füleket fog tartalmazni, így gyorsan meg tudjátok találni azt, amit kerestek.

A frissítés a tervek szerint hétfőn 9 és 11 óra között kerül be a játékba.

Kellemes játékot mindenkinek!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist