Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.
| Forrás: Hivatalos oldal
A kínai újév fesztivál, egy tavaszi fesztivál, egy tradicionális ünnep Kínában, ahol az új holdat ünneplik. Ez január-február hónapok valamelyik napján történik. A 2016-os évben a Majom jó és rossz tulajdonságai egyesülnek, amikor bármi is megtörténhet. A Tűzmajom éve, a mai nappal, azaz 2016. január 8-án veszi kezdetét.

goodgame-big-farm-hirek-40.jpg


A Big Farm játék nem marad le a neves ünnepről, most bepillanthattok ebbe az évszázados hagyományba, és megismerkedhettek annak minden mítoszával. A játék során a feladatotok, hogy összegyűjtsétek a 12 kínai állatövi jegyet, és ezáltal izgalmas nyereményeket nyerjetek.

Az esemény célja, hogy feltárja az összes új dekorációt a kínai tűzmajom számára, és ezzel ünnepelje meg a közeledő majom évet. A feladat teljesítéséhez zsetonokat kell gyűjtenetek, amin a 12 állat szerepel. Minél több zsetont gyűjtötök, annál jobb lesz a tűzmajom dekoráció értéke. A Big Farm játék nem csak a játék végén jutalmaz, hanem folyamatosan az egész esemény alatt.

Az összegyűjtendő 12 kínai naptár zodiákus állatok a következők: patkány, ökör, tigris, nyúl, sárkány, kígyó, ló, kecske, majom, kakas, kutya és sertés. A zsetonokat a fő farmotokon fogjátok megtalálni.

Az esemény minden napján gyűjthetőek lesznek a zodiákus jegyek, és cserébe exkluzív állatövi zászlókat kaphattok. Minden nap 2 állatövi zászló szerezhető meg, az egyiket, ha 50%-át teljesítettétek a napi feladatnak, a másikat, ha a teljeset. A másik lehetőség a napi tevékenység jutalom lesz, az állatövjel csomagok. Az összes tevékenységi jutalom naponta fog változni. Minden napnak lesz egy témája, ami egy zodiákus állat lesz.
goodgame-big-farm-hirek-39.jpg

A Kínai újévi esemény mellett egy másik különleges napra is megemlékezhettek a Big Farm játékban, méghozzá a közelgő Valentin napra. Ezen a napon az egész gazdaságban aranyos lufikat lehet megszerezni, amelyeket a készítők a farmotokon rejtettek el. Ha ügyesek lesztek, és mindet összegyűjtitek, akkor megnyerhetitek a romantikus hattyúhajó díszt és egy újabb zászlót a gyűjteményetekbe. A Valentin napi esemény alatt rengeteg különleges ajánlatot fogtok találni a Goodgame Big Farm játékban.

Jó játékot, és jó szórakozást mindenkinek!

Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist