Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Üvegház és a hajó átdolgozása

A legutóbbi nagy Szigetfarm frissítés minden játékosnak nagyon tetszett, a mai frissítéssel kisebb változások történnek a kagylókereskedővel és a hajóval kapcsolatban.
| Forrás: Hivatalos oldal
A legutóbbi nagy Szigetfarm frissítés minden játékosnak nagyon tetszett, a mai frissítéssel kisebb változások történnek a kagylókereskedővel és a hajóval kapcsolatban.

Az üvegház a farmotokon kívül található, Benny és egy pár kagyló segítségével mostantól speciális trópusi magokat szerezhettek be, melyeket az üvegházban tudtok majd felhasználni. Az üvegház feloldása a szigetfarm első küldetésének teljesítése után lehetséges.

Az építménynek 7 szintje van, az első három dollárért a többi szintet aranyért oldhatjátok fel. A két utolsó szinthez már tervezőre is szükségetek lesz.

Az üvegházban a termelést csakis speciális magokkal kezdhetitek meg, melyeket csak Bennytől szerezhettek meg kagylóért. Négy féle magot vásárolhattok tőle, melyek 8 különféle variációban szerezhetők be.

Az Big Farm játék mostani frissítése a hajót is érinti. Barnacle kapitány ugyanis rájött, hogy egy pár üvegházi terménymagra is szert tehettek. Ezekért cserébe valami igazán különleges ajánlatot kínál, amit a jövőbeli lóversenypályán tudtok majd hasznosítani.

A hajótokon továbbra is maximum 6 rakodómező lesz, ezek közül négy a megszokott termékekkel, kettő pedig az üvegházi termékekkel pakolható meg. A 30. szintig csak az első négy mező elérhető. A másik két mezőt 30. szint felett kapjátok meg, ha a repteret feloldjátok.

Minden feltöltött mezőt a játék lópatkóval jutalmaz, minden második mezőért pedig kisebb bónuszokat kaphattok. Kettő és négy mező feltöltése esetén TP, dollár és lópatkó jár. Az utolsó két mező feltöltése további lópatkókat fog érni.

A Big Farm játék frissítése további változásokat hozza el:
  • A hajó érkezése és távozása során jelentkező hibák javítva lettek
  • Benny mostantól üvegházi magvakat is árul
  • Ha már van virágfarmotok, akkor a Prime Day alkalmával virágfarmhoz köthető jutalmakat is kaphattok.

A frissítés 2014. augusztus 14-én kerül a játékba.

Jó szórakozást!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist