Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Ünnepi frissítés az ínyencfarmon

Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön egy újdonság érkezik kedvenc Ínyencfarmotokra. A növénynemesítő már a rendes farmotokon bizonyított, így a készítők elérhetővé tették az Ínyencfarmon is.
| Forrás: Hivatalos oldal
Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön egy újdonság érkezik kedvenc Ínyencfarmotokra. A növénynemesítő már a rendes farmotokon bizonyított, így a készítők elérhetővé tették az Ínyencfarmon is.

Legutóbbi cikkünkben írtunk nektek az üvegház és a hajó átdolgozásáról, előtte pedig többször is beszámoltunk a szigetfarm érkezéséről. A ma a holnapi frissítést mutatjuk be kicsit közelebbről nektek, amelynek következtében a növénynemesítő elérhető lesz az Ínyencfarmotokon is. Ezek után nem kell már várnotok órákat a madársaláta megérésére, ha a kacsáitok éhesek.

Az Ínyencfarmon található növénynemesítő egy új épület lesz a játékban, amit csak ott építhettek meg, területigénye: 7x5-ös terület. Minden 30-as szint felett álló játékos megépítheti magának. Az első szint itt is dollárba fog kerülni, a többi viszont már aranyba. A speciális magok termelési ideje megegyezik a főfarmon található magokéval. Ha a termelést el szeretnétek indítani a Big Farm játék ínyencfarmján, akkor szükségetek lesz 10 növényre, 50 vízre és 10 nemesítésre. Az ínyencfarmos nemesítő csak ínyencfarmos magokat állít elő.

Az ínyencfarmos növénynemesítőn túl még néhány apróbb változás történ a Big Farm játékban. A felugró Prime Sale ajánlatoknál a vásárlás gomb egy kis késleltetéssel válik aktívvá, így talán sikerül elkerülni a véletlen aranyköltéseket. Ha a Piggles-mentős eseménynél korábban már megszereztétek a malacos zászlót, akkor a játék más jutalmat ad a már meglévő zászló helyett. Továbbá a hajónál is lesz változás: az 5. és 6. kocka megtöltéséért járó patkók változnak. Annál több patkót kaptok ajándékba, minél több trópusi növényt tudtok leadni.

A frissítés a játékba 2014. augusztus 20-án szerdán 9 és 11 óra között kerül be.

Jó játékot mindenkinek!Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist