Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Tájépítész

Március 17-én érkezett a játékba a legújabb event: a tájépítész. A tájépítész lehetővé fogja tenni, hogy fejlesszétek a már meglévő dekorációitokat, valamint azon dekoráció szétszerelését, amelyekre a továbbiakban már nincs szükség.
| Forrás: Hivatalos oldal
De mielőtt belekezdenénk a tájépítész részletes ismertetésébe, nézzük meg röviden a dekorációk osztályozását. A készítők a közelgő funkciók miatt, hozzáadtak egy osztályozó rendszer minden dekorációhoz. A dekorációk különböző értékek szerint kerülnek osztályozásra minőségük alapján. Összesen 7 érték lesz, 1-6-ig, valamint a Különleges.
A dekoráció minősége több tényezőtől függ: például a dekoráció mérete, boldogság érték, beszerzés stb. 
A Raktár és a Gyűjtődoboz ezután a minőségük szerint rendezve mutatja majd a dekorációkat. Az Építés menüben továbbra is a feloldási szintek szerint láthatjátok a dekorációkat.

Térjünk vissza a lényegre, a tájépítészhez. Elérhető lesz a Fő farmon, az Ínyenc és a Virág farmon egyszerre, de csak annak a farmnak a raktárához fértek hozzá, amin éppen jelen van.

A meglévő dekoráció, ami a Raktáratokban van fejleszthetőek lesznek. A fejlesztések javítani fogják a boldogságot és a dekoráció minőségét. A fejlesztéseket arannyal, dekorációs alkatrészekkel vagy dollárra fizethetitek ki. Ha a Tájépítész aktív a Big Farm játékotokban, akkor a menü mutatni fogja az összes fejleszthető dekorációt a költségekkel együtt.

Ha sok használaton kívüli díszetek van, akkor szét is tudjátok szerelni a már meglévő díszeket, eltekintve attól, hogy alkatrészeket szereztek. Megszűrhetitek, milyen díszeket szeretnétek a farmotokra, a Gyűjtődobozba, vagy a Raktárba. Minden dekoráció jelezni fogja a boldogságát, továbbá a dekorációs alkatrészek várható mennyiségét.

Használhattok majd a játékban aranyat szétszerelési bónusz vásárlására. A bónusz aktiválásával még több dekorációs alkatrész fogtok kapni a szétszerelések alkalmával.

A Tájépítész funkción túl, újabb küldetések kerültek a játékba, méghozzá a napi küldetések. A napi küldetések új, különleges feladatok, amelyek naponta egyszer teljesíthetőek. A napi küldetések a feladatok között fognak megjelenni, a többi feladathoz hasonlóan.
Speciális ikonnal és más színnel rendelkeznek majd, így könnyen megkülönböztethetitek őket. A napi küldetések a különböző farm jellemzőknek a használatára fog irányulni és gyorsan megoldhatóak lesznek.

Mindenkinek jó szórakozást a játékhoz!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist