Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Szövetkezeti bajnokság november 6-tól

A Big Farm ingyenes farmos játék következő frissítése a szövetkezetekről fog szólni. Egy új lehetőséggel bővül a játék kínálata, méghozzá a szövetkezeti bajnoksággal.
| Forrás: Hivatalos oldal
Big Farm ingyenes farmos játék következő frissítése a szövetkezetekről fog szólni. Egy új lehetőséggel bővül a játék kínálata, méghozzá a szövetkezeti bajnoksággal.

goodgame-big-farm-hirek-30.jpg

A szövetkezeti bajnokság új lehetőség lesz a Goodgame Big Farm játékban. Az újdonságnak köszönhetően a sikeresen teljesített küldetésekért még több jutalmat zsebelhettek be. Gyűjtsetek elismertségi pontokat a szövetkezeteknek küldetések teljesítésével és szerezzétek meg a fantasztikus jutalmakat a szövetkezeteteket összes tagjának.

Az újdonság gyakorlatilag egy új esemény lesz, a farmotok bal felső részénél fog megjelenni és csak meghatározott ideig lesz elérhető. Minden szövetkezet automatikusan indul a bajnokságban, külön regisztrációra nem lesz szükségetek. A tagok a küldetésben összegyűjtött elismertségi pontokkal szerezhetnek szövetkezeti elismertségi pontokat a saját szövetkezetüknek. Ha egy bizonyos mennyiséget összegyűjtöttetek, akkor az összes tag megkapja az éppen aktuális jutalmat a játékban.

Összesen 50 megszerezhető aktivitási jutalom van, többek között zsetonok, bizonyítványok, készletelemek, különféle trágyák és humuszok. Továbbá egy vadonatúj Trófea dísztárgy. Ezek az ajándékok azonnal aktiválódnak a szövetkezet összes tagja számára, ahogy elértétek a jutalomhoz szükséges pontmennyiséget.

Az esemény ideje alatt minden jutalmat csak egyszer lehet megszerezni. Ez akkor is igaz, ha játék közben szövetkezetet váltottatok. A jutalomosztás pillanatában ha nem vagytok tagjai a nyertes szövetkezetnek, akkor nem kaptok ajándékot sem. Ha a szintetek nem elég nagy ahhoz, hogy a kapott nyereményt tudjátok használni, akkor is meg fogjátok kapni azt. De természetesen használni addig nem fogjátok tudni, amíg a szintet el nem éritek.

A frissítés holnap, 2014. november 6-án délelőtt fog bekerülni a játékba.

goodgame-big-farm-hirek-31.jpg

Még egy fontos hírt szeretnénk megosztani veletek: a játék a napokban ünnepli 2. születésnapját, ennek köszönhetően rengeteg meglepetés és ajándék vár rátok a fent leírtakon felül.

Mindenkinek jó játékot!

Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist