Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Szövetkezeti bajnokság 2.0

A Big Farm ingyenes farmos játékban 2015 év első frissítése néhány apróbb, de annál fontosabb újdonságokat hoz a játékba. Január 15-én indul a Szövetkezeti bajnokság 2.0.

Az év első GoodGame Empire frissítését a Goodgame Studios január 14-én adta ki, a Big Farm játékba egy nappal később 2015. január 15-én került be. Nézzük milyen újdonságokat hozott az év első frissítése:

A Szövetkezeti kihívás esemény számos új funkcióval érkezik. Készüljetek fel és támogassátok a szövetkezetet, hiszen rengeteg izgalmas jutalmat nyerhettek el. Egy új ranglistában, a belső ranglistában a szövetkezet összes tagja meg fog jelenni. Akik a legtöbb elismertségi pontot gyűjti egy szövetkezeten belül, azok klassz jutalmakat kapnak. A jutalmak között hínár tápot, trágyát vagy humuszt találhattok. Minél nagyobb egy szövetkezet, annál nagyobb lesz a jutalom mértéke.

A szövetkezeti ranglistán elért helyezések fejében további jutalmakat szerezhetnek a szövetkezetek. A tíz legtöbb pontot gyűjtő szövetkezet jutalomban részesül. A legsikeresebb szövetkezet egy újfajta tematikus almáskert tulajdonosa lesz, a 2-10. helyezett szövetkezetek egy újfajta tematikus cseresznyéskertet kapnak. Az almáskert 25%-kal több alma/levél kitermelést biztosít egy 6x6-os helyen. A cseresznyéskert 15%-kal több több cseresznye/levél kitermelést ad a szövetkezetek számára 7x7-es területen.
Fontos megjegyezni, hogy aki a bajnokság ideje alatt nem lép be a játékba, az jutalmat sem fog kapni!

Az új bónusz fülnél különböző elismertségpont növelő bónuszok lesznek elérhetőek, ami az összes szövetkezeti tagnál hatni fog. A bónuszokat a szövetkezet kasszájából tudjátok kifizetni dollárért vagy aranyért cserébe.

Egyéb változások a játékban:
A piactéren mostantól 8 eseménynek lesz hely a korábbi 4 helyett. A 4 feletti eventek épületei a felső épületsor helyén találjátok meg. További változás, hogy a tervező ablakában azok az épületek jelennek meg elsőként, amelyek megépítéséhez mindenetek megvan.
A virágfarmon a bolt dollár helyett termékeket fog előállítani, amiket a farmkezelőben fogtok megtalálni, és itt is tudjátok eladni azokat.

Jó játékot mindenkinek!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist