Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Szigetfarm július 31-én

Egy nagyobb frissítés érkezik várhatóan csütörtökön az ingyenes Goodgame Big Farm játékba. Az újítás minden szervert érinteni fog a játékban. Megérkezett a repülőtér az ingyenes farm játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Egy nagyobb frissítés érkezik várhatóan csütörtökön az ingyenes Goodgame Big Farm játékba. Az újítás minden szervert érinteni fog a játékban. Megérkezett a repülőtér az ingyenes farm játékba.

goodgame-big-farm-hirek-21.jpg

Már többször is írtunk a reptér érkezéséről, most végre elérkezett az idő: új környezeti elem a Big Farm játékban, a repülőtér.

Amint lezajlik a frissítés, a reptér aktiválódik a játékban. Először majd fel kell oldanotok ahhoz, hogy a szigetfarmra eljussatok. Aki elérte már a 30-as szintet a játékban, és az event aktív, a megelőző feladatokat teljesítve már a repülőre is tudtok szállni. A feladatokhoz bizonyítványokra is szükségetek lesz. A reptér feloldása után, az épületben lesz lehetőségetek pénz utalására a szigetbeli bankba.

Az épületet minden event során fel kell majd oldanotok.

A szigetfarm is újdonságként kerül a játékba. Johnny Apple, Eva Apple testvére kéri a segítségeteket. Szeretne egy csodálatos bárt nyitni a strandon, amelyhez különféle épületeket kell építenie. Üljetek fel a repülőre és látogassátok meg Johnnyt. Segítsetek neki a tengerparti bár megvalósításában.

goodgame-big-farm-hirek-22.jpg

 A szigetfarmot a 30. szinttől érhetitek el, csakúgy mint a repteret. Minden ilyen esemény 30 napig fog futni. Ha lejárt az idő, minden kezdődik elölről. A szigetfarmra csak úgy tudtok majd eljutni a Big Farm játékban, ha a repteret feloldottátok.

A szigetfarm felépítése nagyon hasonlít a többi farméhoz. A termelési ciklusok építményekre, állattartásra, termelőföldekre és gyümölcsföldekre épül. Szükségetek lesz itt is házakra és dekorációkra, hogy a boldogság meglegyen.

Két különleges épület kerül előtérbe a szigetfarmon: a tengerparti bár és a bank.

A szigeten új fizető eszközzel is találkozhattok majd, méghozzá az sziget dollárra. A sziget dollárt rendes dollárért válthattok, ami rögtön át is kerül a szigetre. 15% bónusz adódik majd minden utaláshoz, hogy a könnyebb legyen a játékban a haladás. Az utalást egyből láthatjátok, viszont 2 óráig nem férhettek hozzá az átutalt dollárhoz. Ez természetesen felgyorsítható aranyért cserébe. Az utalás mennyisége a szigetfarmon lévő bank szintjétől függ.

A szigetfarmon különböző feladatok lesznek kiírva, melyeket teljesítenetek kell. Három fejezetben kell feladatokat teljesítenetek, minden fejezet 5-5 feladatból és számos mellékküldetésből fog állni.

A díjazásról: kétféle díjat nyerhettek az időszakos eseményen, fejezetek díjait és egy új váltható fizetőeszközt is. Minden teljesített fejezet után egy díj jár minden játékosnak a három különféle homokvár dekoráció közül. A legtöbb akció díja pedig kagyló lesz. A megszerzett kagylókat a kagylókereskedőnél átválthatjátok más díjakra is.

goodgame-big-farm-hirek-23.jpg

A tengeri kagylók kereskedésével Benny fog foglalkozni a Big Farm játékban. Amint Benny készen áll az ülzetre, megjelenik a farmotokon a kék autójával. Ha az esemény aktív, akkor a kagylóitokat különleges magokra és dekorációkra tudjátok elcserélni. A speciális magokból az üvegházban trópusi különlegességet fejleszthettek majd ki. A megszerzett szigetfarmi dekorációkat pedig csak a szigetfarmon tudjátok majd felhasználni.

Frissítve:
A frissítés július 31-én nem került a játékba sajnos. Várhatóan 2014. augusztus 4-én hétfőn 9 és 11 óra között kerül be a játékba. Ekkor egy kisebb leállás is várható.

Jó játékot minden Big Farm játékosnak!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist