Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Szerencsekerék újítás július 14-én

Az elkövetkezendő frissítésben megújul a szerencsekerék a farmos játékban. Egy új ranglista és a hozzá tartozó ajándékok remélhetőleg mindenkinek tetszeni fognak. Ezenkívül apróbb javítások és változások is kerültek a frissítési csomagba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az elkövetkezendő frissítésben megújul a szerencsekerék a farmos játékban. Egy új ranglista és a hozzá tartozó ajándékok remélhetőleg mindenkinek tetszeni fognak. Ezenkívül apróbb javítások és változások is kerültek a frissítési csomagba.

A frissítés 2014. július 14-én kerül be a játékba.

A szerencsekerék kapni fog egy ranglistát. Minél több zsetont használtok fel, annál előkelőbb helyre kerültök a szerencsekerék ranglistáján. A ranglistán található játékosok rejtve lesznek, mindenki csak a saját helyezését láthatja.

Milyen jutalmakat is hoz a ranglista a játékban?
A ranglistán 3 csoport kerül díjazásra az esemény során. Az első csoportba az 1-5. helyezett játékosok, a második csoportba a 6-60. helyezett játékosok, a harmadik csoportba a 61-500. helyezett játékosok kerülnek. Nézzük a jutalmazásokat:
1. csoport: Ír tyúkól (jobb értétek és két tervezős szint a sima tyúkólhoz képest), arany Monty-zászló és a 2-es és 3-as csoport jutalmai.
2. csoport: a kobold banda dísztárgya, ezüst Monty-zászló és a 3-as csoport jutalmai
3. csoport: TP-növelő, bronz Monty-zászló.

Továbbá érkezik egy igazán különleges zseton ajánlat a Big Farm játékba, azon játékosoknak, akik még egyszer sem vettek aranyat. Nekik a következő aranyvásárláskor plusz zseton jár, melyet felhasználhatnak a szerencsekerék pörgetésénél.

Hibajavítások:
- A szerencsekeréknél a főnyeremény pörgetése esetén ki lesz írva: Ingyenes pörgetés
- Lehetőségetek lesz kiválasztani, hogy egy zsetont használtok fel, vagy az összeset a pörgetések során
- A kerék animációját ki/be lehet majd kapcsolni

Jó szórakozást a Big Farm eseményhez!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist