Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Prime Spending frissítés április 17-én

Érkezik az újabb frissítés a Big Farm játékba, a dátum amit figyelnetek kell: 2014. április 17-e. A frissítés elsősorban új nyereményeket hoz a Prime Spending-en, de ezenkívül még sok új meglepetés is vár majd rátok.
| Forrás: Hivatalos oldal

Érkezik az újabb frissítés a Big Farm játékba, a dátum amit figyelnetek kell: 2014. április 17-e. A frissítés elsősorban új nyereményeket hoz a Prime Spending-en, de ezenkívül még sok új meglepetés is vár rátok.

A Prime Spending frissítésen kívül néhány új exkluzív ajánlat is vár titeket, ezek közül kiemelendő két új dekoráció, melyek a szép fényláncokhoz érkeznek.

A főfarmotokra néhány új feladat érkezik majd: még több feladatot kaphattok minden egyes épülethez.

Néhány apróbb hibajavítás és változás is bekerül a farm játékba, ezeket csak felsorolás szintjén említjük meg:
  •     A betöltési folyamatot optimalizáltuk, így gyorsabban indul majd a játék, kevesebbet kell várnotok.
  •     A farmkezelő rendszere egy kicsit zavart volt, ezt javítottuk.
  •     Megváltoztattuk a prémium és szuper kecsketakarmány leírását.

Jó gazdálkodást és jó játékot kívánunk erre a hétre is!

Ne feledjétek, a közelgő szünetben még több időtök lesz kedvenc Big Farm játékotokkal játszani! ;)
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist