Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Most már tényleg érkezik a gépesítés

A múlt heti csúszást követően május 21-én most már biztosan érkezik a gépesítés a Big Farm játékba. Biztosan mindannyian kíváncsiak vagytok, hogy mire is jó a bizonyítvány a játékban. Most kiderül!
| Forrás: Hivatalos oldal
A múlt heti csúszást követően május 21-én most már biztosan érkezik a gépesítés a Big Farm játékba. Biztosan mindannyian kíváncsiak vagytok, hogy mire is jó a bizonyítvány a játékban. Most kiderül!

Nézzük meg felfrissítésképp a múltkori hírt, természetesen már a javított dátummal :)

A kedvenc farmos játékotokba egy fontos újítás érkezik: 2014. május 21-től megtalálhatjátok a játékban a mezőgazdasági gépeket. Lehetőségetek lesz a farmotok melletti garázsba kedvetek szerint különféle mezőgazdasági masinákat pakolni.

goodgame-big-farm-hirek-4.jpg

Az új farm masinák a jövő héten, pontosan 2014. május 21-én érkeznek a Big Farm játékba. Segítségükkel állandó booster-ként használhatjátok farmjaitokhoz.
A játékba először négyféle gépezet érkezik, és mindegyik különböző érteket fog növelni a farmjaitokon.
1. Boldogság bónusz
2. Bizonyítvány bónusz (megnöveli a küldetésekben kapható bizonyítványok számát)
3. Elismertség bónusz (az elismertségi pontokat növeli meg a küldetésekben)
4. Munkás bónusz (a munkások számát növeli meg anélkül, hogy épületre lenne szükség, természetesen a boldogság ezáltal nem csökken)
Az új gépek a garázsban kapnak majd helyet, a farm melletti épületben. Ahhoz hogy meg tudjatok építeni magatoknak egy gépet, szerszámokra, dollárra és bizonyítványokra lesz szükségetek. Szerszámokat az istállók, a siló és a komposztáló aktív használatával szerezhettek, valamint a vízcseppekhez hasonlóan aranyért is vásárolható lesz. Minden gép megszerzéséhez a megelőző típus első szintjének megépítésére lesz szükséged. De ha kedvetek tartja, akár egy gépet is a teljes szintre lehet fejleszteni.

goodgame-big-farm-hirek-5.jpg

A frissítés más változásokat is eredményez a játékban. Az újítást követően megváltozik a dísztárgy torony helye. Ezt a garázs bekerülése tette szükségessé, a dísztárgy gyűjtemény kikerül a falutérképre. De elérhető lesz a leugró menüben a tapasztalati pontok sávja alatt is, valamint egy új útjelző tábla is oda tud majd irányítani titeket.
Az előre kiválasztott kutatások módosítása megjelenik a szövetkezeti panelon. Ezentúl a kutatások fülre kattintva az a kutatás lesz majd látható, amelynek az indításához a legkevesebb kutató szükséges.

Néhány apróbb változás került még be a játékba: a csevegő és személyes üzenetek értesítője át lett dolgozva. A szerencsekerék és a szövetkezeti fa új aláfestő hangokat kapott. A bánya és a hozzá kapcsolódó feladatok minden farmon látható lesz.

A frissítés május 21-én szerdán kerül be a játékba!

Kellemes napot, és jó játékot minden farmernek a Big Farm játékban!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist