Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Lovas versenyek

Újabb frissítések érkeztek a népszerű farmos játékba: január 29-től elérhető lesz a játékban a lovas verseny, melyet a Lovardában találhattok meg. Ezen felül szokásosan néhány apró változás is történt a Big Farm ingyenes online játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Újabb frissítések érkeztek a népszerű farmos játékba, január 29-től elérhető lesz a játékban a lovas verseny, melyet a Lovardában találhattok meg. Ezen felül szokásosan néhány apró változás is történt a Big Farm ingyenes online játékban.

Ha már úgy érzitek, hogy minden trükköt elsajátítottatok, amiket Tessa, George és Lester bemutatott, akkor irány a lóverseny, hívjatok ki más játékosokat is! A 2015. január 29-ei frissítés után lehetőségetek lesz a szerveren játszó más lovas oktatókkal megmérkőzni.
A játékosokat a Lószállítókon keresztül tudjátok meghívni. Az aktív időszakban a lószállítón keresztül kezdhetitek a játékos játékos elleni versenyeket. Összesen 3 ellenfél kerül kiválasztásra a kihívásnál, melyek a ti szinteteknek megfelelő játékosok. A kiválasztás után mindenki eldöntheti, hogy melyik sportágban szeretne indulni: ugrás, idomítás vagy versenyzés. Majd a megfelelő lovat kel kiküldeni a kihívásra. Az ellenfél által megválasztott lovat ti is láthatjátok, igaz a tulajdonságai rejtve maradnak.
Ha egy ellenfél közül már eggyel megtörtént a kihívás, akkor a kihívás után egy újabb kerül majd a helyére, így minden esetben 3 lehetséges vetélytársat láthattok a Big Farm játékon belül. A kihívás természetesen nem lesz ingyenes, üzemanyagba kerül a Lószállítótoknak. Ez szükséges ahhoz, hogy a verseny helyszínére eljuttassátok a lovaitokat.
A nyertes kihívás után versenypatkókat és pontokat szerezhettek. Ha vesztettetek, akkor csak versenypatkót kaptok vigaszdíjul.

goodgame-big-farm-hirek-32.jpg

A játék elején minden játékosnak 100 egység üzemanyag áll rendelkezésére. Egy másik játékos kihívása 12 egység üzemanyagba kerül. A játék minden órában 10 egységgel növeli meg a készleteteket, mely növekedést serkentőkkel megemelhetitek. Ha elég sok versenyzőt akartok kihívni, akkor jól kell bánnotok az üzemanyagotokkal. Három módon tudtok a játékban üzemanyagot szerezni:
  • vásároljatok üzemanyagot (serkentőnként napi 3-szor vásárolhattok)
  • növeljétek maximumra az üzemanyag mennyiségét, 300 egységnyi üzemanyagot tudtok az üzemanyagtankba rakni
  • növeljétek az üzemanyag újratermelődésének mértékét 3 egységgel óránként
Az üzemanyag tank bővítését csak arannyal tudjátok megtenni. Ha kisebb bővítést választanátok, fel tudjátok utána nagyobbra fejleszteni.

A Lovasverseny során nem csak ti tudtok majd más játékosok lovait kihívni, a ti lovaitokat ugyanúgy ki fogják tudni hívni. Amint egy másik játékos kihív titeket, akkor a kihívás automatikusan megtörténik. Nem lesz lehetőségetek elfogadni, vagy elutasítani. Tájékoztatást viszont fogtok róla kapni levél formájában a lovas tanyán található hirdetőtáblán.
A verseny előkészítésében választhattok majd egy kiemelt lovat, aki ki fog állni a kihívások alkalmával. Ha ezt nem teszitek meg, akkor a rendszer automatikusan fog lovat választani a versenyekre.

Ha győztetek, a győztes lovaitokról hamar elterjed a hír és a levelesládátok megtelik a munkásaitoktól érkező levelekkel, amiben majd arról fognak érdeklődni, hogyan is zajlott a verseny. Ezért a játék készítői egy külön hirdetőtáblát készítettek a lovaitokkal kapcsolatban. Ezt az új táblát a Lószállítók közelében találhatjátok meg. Itt fogtok üzenetet kapni az új szezon indulásáról, a folyamatban lévő szezonok zárásáról, továbbá beszámolókról a megtörtént kihívásokról és más fontos hírekről.

A Lóverseny játékban egy szezon 6-12 héten keresztül fog tartani, a versenyek csak ezen időszak alatt lesznek aktívak.  A szünetben nem lesznek játékos elleni küzdelmek, de továbbra is kihívhatjátok Goerge-ot, Lestert vagy Tessát.

A játékban 5 különböző liga van, amiben képességeiteknek megfelelően lesztek szétosztva: Bronz, Ezüst, Arany, Platina, Gyémánt liga. Először mindenki a Bronz ligában indul, majd az eredmények tükrében fel lehet küzdeni magatokat akár a Gyémánt Ligába is. A ligák további osztályokra vannak felosztva, melyeken át kell jutnotok. Minden liga összesen 5 osztályt tartalmaz (I,II,III,IV,V), a legmagasabb az I. osztály. Az osztályok közötti átlépés során jutalmakban részesültök. A Gyémánt liga lesz a legkülönlegesebb liga, mely szabályaiban és nyereményeiben is eltér a többi ligától.

A legjobb játékosok természetesen jutalmakat is kapnak. Aki eléri a Platina vagy Gyémánt ligát lehetősége lesz szerezni exkluzív avatárokat, amiket a kihívás áttekintésében kerülnek megjelenítésre. Továbbá trófeákat, amik a különleges trófea állványra kerülnek a lovas tanyán. Különleges jutalomban fog részesülni a Gyémánt liga legjobb 10 játékosa.

Az új játékhoz sok szerencsét kívánunk!

Mindenkinek jó játékot!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist