Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Június 6-án jön a hajó

Régen volt már nagyobb frissítés a játékban, most ismét nagyobb újdonságok kerültek be a játékba. A legkiemelkedőbb az újítások közül a hajó lesz, amely hamarosan a kikötőtökbe fut be, sok érdekességet hozva magával.
| Forrás: Hivatalos oldal
Régen volt már nagyobb frissítés a játékban, most ismét nagyobb újdonságok kerültek be a játékba. A legkiemelkedőbb az újítások közül a hajó lesz, amely hamarosan a kikötőtökbe fut be, sok érdekességet hozva magával.

Az új környezet első szereplője a hajó lesz a Big Farm játékban. A kapitány különféle ajánlatokkal készül, melyet biztosan nem fogtok tudni visszautasítani. A játékban időnként fog megjelenni a hajó, melyet a saját termékeiddel pakolhatsz meg. Természetesen a termékeidért jutalomban részesülsz.

goodgame-big-farm-hirek-10.jpg

Amint a hajó befut a farmodhoz legközelebbi kikötőbe, és te online vagy, akkor egy számláló fogja mutatni, hogy mennyi időd van a rakomány feltöltésére. Összesen 6 rakományra lesz szükséged, hogy teletöltsd a hajót. A rakományokért egyenként külön jutalmat kapsz. A teljes rakomány feltöltéséhez különféle eszközökre lesz szükséged, melyek a játékos szintektől függenek.
A betöltött rakományokért és a teljes rakomány berakodásáért dollárt és tapasztalati pontokat kapsz majd. Ha telepakoltad a hajót, akkor az legközelebb csak 6 óra múlva jön legkorábban vissza. A kikötő felett található órán ezt majd láthatjátok.

További újdonság a játékban a sertésmentés: Vicky Ventura szörnyű hírt hozott a Big Farm játékba. Az egyik kismalaca lebetegedett, és mihamarabbi gyógyításra szorul. Segíts neki a gyógyfüvek összegyűjtésében. Játékosszinttől függően különböző mennyiségű gyógynövényeket gyűjthetsz.

Új Slide Up értesítési rendszer került bevezetésre. A játék egy kis felugró ablakon keresztül fog mindenféle eseményről értesítést adni, illetve azokra emlékeztetni. Például itt nézhetitek meg azt, hogy mely küldetések érhetőek el éppen. Ezeket az értesítőket a képernyő jobb also sarkában találhatjátok majd meg. Az értesítéseket az Opciók menüben ki is tudjátok kapcsolni, ha esetleg zavarna titeket.

A küldetésekben is történtek apróbb módosítások. A játék megszámlálja a befejezett küldetések típusát azoknál a játékosoknál, akik részt vesznek a küldetésben, és azt a típust fogja következőnek besorolni, melyet eddig a legkevesebbszer teljesítettnek érzékel.

További hibajavítások és módosítások a Big Farm játékban: bizonyos esetekben a bánya grafikonja nem frissült rendesen, ezt javították. Továbbá ha küldetés alatt valamiért kapcsolati hiba történt, akkor a küldetés rangsorolása hibásan jelent meg. Ez is javításra került.

Ezenkívül új karakter is érkezik a farmotokra. A nevét egyelőre csak találgatni lehet: Popsicle kapitány, Barnacle kapitány vagy Pineapple kapitány? Majd kiderül :)

goodgame-big-farm-hirek-11.jpg

Reméljük tetszik mindenkinek az újítás a játékban!

További jó játékot mindenkinek!

Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist