Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Ideiglenes Szigetfarm előzetes

Nemrégiben írtunk arról, hogy egy különleges frissítés közeleg az ingyenes farmos játékba. A Reptér érkezéséről szóló cikkünkben már egy-két apró részletet elárultunk nektek, most még több információ érkezett.
| Forrás: Hivatalos oldal
Nemrégiben írtunk arról, hogy egy különleges frissítés közeleg az ingyenes farmos játékba. A Reptér érkezéséről szóló cikkünkben már egy-két apró részletet elárultunk nektek, most még több információ érkezett.

Először egy képeslapot mutatunk be nektek, amelyen a közelgő trópusi szigetről láthattok egy apró részletet:

goodgame-big-farm-hirek-17.jpg

Az ideiglenes szigetfarm alapvető tulajdonságai és funkciói hasonlítani fognak a már meglévő farmotokhoz. Miután felépítettétek az alapvető épületeket, megkezdődhet a termelés a játékban. Termelhettek növényeket, tenyészthettek állatokat, majd a megtermelt javakat feldolgozhatjátok a különféle feldolgozó egységekben. A szigeten begyűjtött jutalmakat a többi farmon felhasználhatjátok majd.

Big Farm játék Trópusi szigetein találkozhattok majd termőföldekkel, egzotikus gyümölcsökkel és különleges állatokkal. Igazán egzotikus világ vár rátok a játékban.

goodgame-big-farm-hirek-18.jpg

A termeléshez és tenyésztéshez itt is szükségetek lesz trágyára, humuszra és tápra. Itt is fogtok találni feldolgozó üzemeket, melyek a szigetfarmon készült anyagokat alakítják át.

goodgame-big-farm-hirek-19.jpg

Különleges munkásokra is számíthattok majd a Big Farm játékban, akik különleges, a szigetfarmon megtalálható házakban laknak. A már említett épületeken túl két új építmény is kerül a játékba a szigetfarmhoz kapcsolódóan. Az egyik egy különleges épület, amely a termékek feldolgozását fogja végezni, a másik pedig az építkezés finanszírozásáért lesz felelős.

goodgame-big-farm-hirek-20.jpg


A legtöbb épület dizájnja egyelőre titkos, további részleteket a következő napokban várhatunk a Big Farm készítőitől.

Aki lemaradt volna a Szerencsekerék megújításáról szóló cikkünkről, annak érdemes lesz elolvasni, hiszen fontos változások történtek a játékban ezen a téren.

További jó játékot mindenkinek!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist