Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Frissítés szeptember 4-én

A Goodgame készítői az Empire játékhoz hasonlóan a Big Farm ingyenes játékhoz is új frissítést készített el, melyet szeptember 4-én élesítettek. A frissítés most nagyobb változást nem hozott, néhány apróbb finomítás került a játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
A Goodgame készítői az Empire játékhoz hasonlóan a Big Farm ingyenes játékhoz is új frissítést készített el, melyet szeptember 4-én élesítettek. A frissítés most nagyobb változást nem hozott, néhány apróbb finomítás került a játékba.

A frissítés után a kör menü pontosan azt fogja kimutatni, amit minden termeléssel kaphattok. A termelési egység mellett a melléktermék száma is látható lesz, továbbá az is, hogy mennyi tapasztalati pont jár a termelés során. A kör menün még látható lesz a termelés fellendítése is.
Kisebb fajta technikai optimalizálás is került a Big Farm farmos játékba: az egér mozdulatok és kattintások másképpen lesznek követve, így a készítők azt várják, hogy növekszik a teljesítmény és minden tárgy kezelhetősége.

Új Prime Day-ek jelenhetnek meg a játékban, melyek eszközöket ajánlhatnak a garázsotokba. A szigetfarmon is történtek optimalizálások: amint a sziget visszaáll eredeti állapotára, megkapjátok a rombolási jutalom 50%-át (kagylók formájában) minden épületnek és dekorációnak a sziget farmotokról. Ez a sziget bankra, a koktél bárra és a főépületre is vonatkozik. A trópusi árucsere kaland is megváltozott kis mértékben: mostantól több részletet láthattok minden dekorációról, amit Benny árul.

A frissítés 2014. szeptember 4-én került be a játékba.

További jó gazdálkodást mindenkinek!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist