Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Frissítés július 2-án

Július 2-án érkezik a legújabb frissítés az ingyenes farmos játékba. Az újítás leginkább a szövetkezeteket fogja érinteni, továbbá a csatlakozni kívánó játékosoknak is kedvező feltételeket hoz.
| Forrás: Hivatalos oldal
Július 2-án érkezik a legújabb frissítés az ingyenes farmos játékba. Az újítás leginkább a szövetkezeteket fogja érinteni, továbbá a csatlakozni kívánó játékosoknak is kedvező feltételeket hoz.

A frissítés tehát 2014. július 2-án 9 és 11 óra között érkezik GoodGame Big Farm játékba. Ezentúl minden szövetkezeti szintlépésért jutalom jár, melyek a következőek: 150 arany és 5000 dollár x a szövetkezeti szint számával.

A farmgépeknél is történtek újítások, ezentúl újabb szinteket találhattok a farmos játékban. Mostantól minden farmgép a 7. szintig lesz fejleszthető, így tehát még nagyobb szükségetek lesz a bizonyítványokra és a szerszámokra.

A szövetkezetbe belépni kívánó játékosoknak lehetőségük lesz megjelölni saját magukat a ranglistában, és továbbá szövetkezetet is lehet majd keresni a ranglistán keresztül. Így könnyebben tudtok majd csatlakozni és keresni a Big Farm játékban.

A küldetések díjazásában is történtek apróbb változások. A küldetésekért kapható bizonyítványok száma megnövekedett, továbbá a vadvirág küldetések és a kukorica küldetések díjait is növelték. Javítás lett a párosításon és tökéletesítették a farmos játék készítői a küldetésben részt vevők aktivitás szerinti csoportosítását.

További apróbb változások a Big Farm játékban:
  • Animáció készült a hajóhoz
  • A garázs ikonja kiegészül a farmgép építésének kezdete után az elkészüléséhez szükséges idővel
  • A "Működési költség" ezúttal "Termelési költség"-ként fog megjelenni a játékban
  • A boldogságpontok grafikája kicsit megváltozik. Az "Összes" felirat helyett "Boldogság" felirat lesz olvasható.
  • Omar ajánlatai tartalmazni fognak Ínyencfarmos termékeket is
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist