Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Dekorációk, kézikönyvek, frissítés június 18-án

A héten rengeteget kihívást jelentő és szórakoztató változás kerül az ingyenes farmos játékba. A 2014. június 18-án érkező frissítésben különféle dekorációk, kézikönyvek és sok más meglepetés érkezik farmotokra.
| Forrás: Hivatalos oldal
A héten rengeteget kihívást jelentő és szórakoztató változás kerül az ingyenes farmos játékba. A 2014. június 18-án érkező frissítésben különféle dekorációk, kézikönyvek és sok más meglepetés érkezik farmotokra.

Az első fontosabb újítás a Big Farm játékban a könyvtár megújulása. Új könyvek érkeznek az ínyenc farmhoz és egy a főfarmhoz.
Egy teljesen új részleg kerül be a könyvtárba az ínyencfarmról és annak terményeiről. Ha érdekelnek az etetési fejlesztések a szamarakkal, kacsákkal és kecskékkel kapcsolatban, akkor olvassátok el az arra vonatkozó részt a Big Farm játék könyvtárában.
A könyvtárban új vadvirág kisegítő is vár majd rátok a frissítést követően. Továbbá kis változás is lesz a könyvtár kinézetében. Egy kisebb grafikai fejlesztést készítettek a fejlesztők.

goodgame-big-farm-hirek-12.jpg

Rengeteg új dekoráció is érkezik a frissítésben. Négyféle dekorációt farm dollárért, kettőt pedig aranyért vásárolhattok meg. A következő dekorációkat találhatjátok majd meg a farmos játékban:
 • Szárító kötél (7x3, 19 boldogság)
 • Mérleghinta (6x3)
 • Hinta (5x4, 28 boldogság)
 • Antik lámpaoszlop (4x4)
 • Hőforrás (5x5, 72 boldogság)
 • Virágzó bokrok (5x4)
Kisebb szabályozások történtek a küldetésekkel kapcsolatosan: mostantól egyértelműbb lesz a garázsban fejlesztett gépek, hogyan is számítsanak bele a küldetések után kapott jutalmakba. A direkt jutalmak mellet lesz egy i betűs gomb, amely további információkat ad a bizonyítványokkal és elismertségi pontokkal kapcsolatban. Ezeket a ranglistában is látni fogjátok, egy külön színnel jelölve.

Változik a Prime Spending is: az általatok birtokolt farmarany aktuális mennyiségét is figyelembe veszi a játék, és ezek alapján lesznek meghatározva az egyes szintek követelményei és jutalmai.

A szövetkezeti vezetők és a helyettesük több helyen is látják majd az új jelentkezésekkel kapcsolatos értesítéseket. 

Néhány apróbb hibajavítás is került a játékba: 
 • A prémium folyékony-trágya nem mutatta megfelelően a termésnövekedést. Ez javításra került.
 • A hajó időzítője adott körülmények között hibásan jelent meg. Ugyancsak javításra került.
 • Egy, a matricás-könyvből eltűnt eszköztipp visszahelyezésre került.
 • A küldetési ranglista olykor hibásan az előző heti adatokat mutatta, az adott küldetés helyett. Ez többször nem fordulhat elő.
 • A könyvtári kézikönyvekhez és a farm gépek hatásaihoz tartozó eszköztippek néha hibás értékeket és hatásokat mutattak.
Végül még egyszer közöljük a frissítés időpontját: 2014. június 18. valamikor a délelőtti órában.

Reméljük mindenkinek tetszettek az újítások!

Jó szórakozást!
goodgame-big-farm-hirek-12.jpg
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist