Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hamarosan itt a szünidő, így még több időtök lesz játszani kedvenc farmos játékotokkal, a Big Farm játékkal. A népszerű online stratégiai játékba megérkezett a Cukorka Farm, amely egy ideiglenes farm, és rengeteg új dolgot tartalmaz. Az eddig megszokott ideiglenes farmoktól kicsit eltér, de erről egy kicsit később.

goodgame-big-farm-hirek-36.jpg

A termeléshez itt is a farm felépítése lesz a fő cél. Önmagában a termelési ciklus nem fog átalakulni, viszont az épületek ezeknek megfelelően tükrözik majd a változást. A Cukorka Farmon a következő elemek, dolgok várnak rátok: Földek, Ólak, Gyümölcsösök és Feldolgozó Épületek.
A földeken a cukormezőt találjátok majd meg, amelyen füvet, cukornádat, cukorrépát és szülőt termeszthettek. Az Alpaka-akol is újdonság lesz a játékban, ebben az ólban termelhettek alpaka tejes és tejszínt egyaránt. Gyümölcsösökből sem lesz hiány, találkozhattok majd édes cseresznyéskerttel, édes mandulás kerttel és kakaófa ültetvénnyel. A kertekből édes cseresznye, édes mandula, kakaóbab és édes levél termelhető ki. A kitermelt terményeknek természetesen feldolgozó épületre is szükségük van, ezek a cukormalom, az őrlőmalom és a komposztáló.

Az újdonságokhoz természetesen járnak különféle dekorációk is, amellyel még szebbé tehetitek a farmotokat. Nézzük őket sorba: édesség lakókocsi, egyszerű lakókocsi, luxus lakókocsi, golyórágógép, nosztalgia körhinta, vicces szórólapok és vattacukorgép.
Különleges épületekből sem lesz hiány, megtalálhatjátok a Big Farm újdonságai között a pénzváltó bódét, az édességgyárat és az édességpalotát.

A játék során a következő jutalmakat szerezhetitek majd meg: utalványokat szerezhettek a termékek értékesítésével, valamint a feladatok befejezésével. Ezeket az utalványokat becserélhetitek, amint Benny Utalványos bódéja event megjelenik a farmotoknál. A jutalmak: melegházas magok, dekorációk illetve a cukorház.
goodgame-big-farm-hirek-37.jpg

További újdonság a játékban a Cukorka Palota: a Cukorka Gyárban készült édességeiteket a Cukorka Palota építésére adományozhatjátok. Az építésnek 15 különböző szakasza van, minden egyes szakasz után jár egy kis jutalom cukorka a farmotokra. Az 5, 10, 15. szakasz után kaptok dekorációként egy műemléket a farmotokra, melyek rendre a Cukorka Kastély, Cukorka Vár és Cukorka palota.

A Cukorka Farm tehát nagyon hasonlóan működik mint az eddig megismert sziget és Viking Farmok. Azonban egy két változtatás van benne, ami kicsit még élvezetesebbé teszi a játékot. A farm új formában fog megjelenni, melyet elkezdeni jóval könnyebb az eddigieknél. A gyümölcsöskertekhez nincs szükség trágyára, csak a termelési költséget kell kifizetnetek. A Cukorka Palota építése váltja majd fel a fejezeteket ezen a farmon.  Ti dönthettek arról, hogy mit szeretnétek éppen fejleszteni, építeni. A dekorációkat, a feladatokat, vagy az utalványokra.

Reméljük mindenkinek tetszik a Big Farm játék legújabb izgalmas kalandja. Játszatok még többet a hamarosan megkezdődő nyári vakáció alatt!
Jó szórakozást!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist