Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!
| Forrás: Hivatalos oldal
A tavalyi évben sok Big Farm játékos kérte azt, hogy legyen a játékban egy Adventi meglepetés. Most a készítők minden játékos nagy örömére elkészítette a Big Farm Adventi Naptárat. Az elkövetkezendő hónapban rengeteg meglepetés és ajándék vár majd rátok a népszerű farmos játékban.

December elsejétől minden nap egy szórakoztató feladat vár rátok, amelyek után meglepetéseket, jutalmakat szerezhettek egészen december 24-éig. Az ajándékokat majd a Mikulás hozza el számotokra, viszont egy a gond, hogy elveszett kedvenc rénszarvasa, Rudolf. A ti segítségetekre van szüksége, hogy megtaláljátok az eltűnt kedvencet.

goodgame-big-farm-hirek-38.jpg

A feladatotok minden nap az lesz, hogy megkeressétek Rudolfot, a rénszarvast. A csíntalan kis állat minden nap máshol fog elrejtőzni a játékban. Ha megtaláljátok, kinyílik egy adventi ajtó. Az adott nap ajtaja mögött lesz egy kis elvégzendő feladat, meglepetés vagy nyeremény.
Ha kihagytok egy napot, nem gond, mert aranyért bármikor visszamehettek az adott napra. Ezt mindenki csak egyszer igényelheti a Big Farm játékban.
Az adventi játék során megszerezhető jutalmak igazodnak a játékosok adott szintjéhez. Megjelenik majd egy új jutalom is, a mikulásvirág, amely egy új valuta lesz a játékban.

Viszont még itt nincs vége az újdonságok listájának. Az Adventi Kalendárium speciális eseményeként fog megjelenni a hóember építés. Emellett mókusok költöznek majd be a farmotokra, akiket szintén meg kell majd találnotok, mielőtt felfalják az édesség raktáratokat. Az ünnepekre készülődve az egész farm téli, hangulatos köntösbe öltözik: hó, öröm és rejtett szörnyetegek...

December 25-től nyit a Mikulás műhely, de erről egyelőre még több információnk nincs.

Mindenkinek kellemes készülődést az ünnepekre és jó játékot!
Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist