Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: A sarki fény farm

Nils Nordson tovább folytatja a kutatásokat az ősei után. Most azt szeretné megtudni, milyen volt az ősei élete a hosszú téli éjszakákon. A Big Farm legújabb frissítésével lehetőségetek lesz követni őt a Sarki fény farmra!
| Forrás: Hivatalos oldal
Nils Nordson tovább folytatja a kutatásokat az ősei után. Most azt szeretné megtudni, milyen volt az ősei élete a hosszú téli éjszakákon. A Big Farm legújabb frissítésével lehetőségetek lesz követni őt a Sarki fény farmra!

goodgame-big-farm-hirek-33.jpg

Nils Már tudja, hogyan is gazdálkodjon egy hagyományos viking farmon, az ott szerzett tudását próbálja meg kamatoztatni az új farmon is.

Mi is az újdonság? A viking farm visszatér a játékba új környezettel. Készüljetek fel, hiszen még több hó és egy rakás csoda, látványos sarki fény és egy teljesen új légkör vár rátok. Segítsetek Nilsnek a termelésben, az új farmon, és gyűjtsétek be a klassz jutalmakat.

A következő fejezet jutalmakat szerezhetitek meg a játék során: kicsi északi hajó, csodálatos északi hajó, lenyűgöző északi hajó.
Az aktivitási jutalmak: vásárlókosár, faszánkó, fóka szobor, fénykő, északi-fény kacsa ketrec. A ranglista jutalom az északi-fény szamáristálló.

goodgame-big-farm-hirek-34.jpg

A fizetőeszköz mind a Viking mind pedig a Sarki fény farmnál ugyanaz marad, a hódollár. Hódollárra lesz szükségetek a farmotok működtetéséhez, és a feladatokért rúnakövet kaptok jutalomba, amit Bennynél tudtok elkölteni. Benny továbbra is a jól ismert árukat kínálja nektek. A nála kapható dísztárgyak kinézete nem változik, de az új fejezet-, aktivitási-, és ranglista jutalmaknál szerezhettek új dísztárgyakat és téma-istállókat is a rendes farmotokra.
goodgame-big-farm-hirek-35.jpg

A Sarki fény farmon túl további apróbb változások is kerültek a Big Farm játékba. Több hiba javítására is sor került, például mostantól automatikusan a legjobb lovatok lesz kiválasztva minden versenynél, amit indítotok a versenyeknél. Az UFO esemény 3. feladata ezúttal nem fogja elfogadni a kecskeól indítását, csak a tehénistálló indítása lesz megengedett.

A frissítés 2015. február 26-án került be a játék.

Mindenkinek kellemes játékot és sok sikert az új farmon!


Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist