Goodgame Big Farm hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm: A lótanya

A kis lóterep a farmotok mellett nem sokáig lesz már elhagyatott, hiszen Rose McLundy, a helyi vörös hajú lovas oktató megvásárolta a telepet. Minden vágy az, hogy visszahozza régi fényébe a tanyát.
| Forrás: Hivatalos oldal
A kis lóterep a farmotok mellett nem sokáig lesz már elhagyatott, hiszen Rose McLundy, a helyi vörös hajú lovas oktató megvásárolta a telepet. Minden vágy az, hogy visszahozza régi fényébe a tanyát.

A legutóbbi szigetfarm újítások után ismét érdekes és izgalmas hírek szivárogtak ki a Big Farm játék háza tájáról.
goodgame-big-farm-hirek-26.jpg  goodgame-big-farm-hirek-27.jpg
Rose McLundy rengeteg versenyt nyert meg az elmúlt időszakban, így elegendő pénzt gyűjtött össze, hogy megvásárolja az elhagyatott tanyát. A lányra rengeteg munka vár, amit egyedül nem tudna teljesíteni, de szerencsére hallott a közeli farmról, kinek a gazdája nagyon segítőkész.

Rose McLundy a Big Farm játék legújabb szereplője, aki megmutatja nektek az új lótanya minden érdekességét. Segítsetek neki a régi terepet újra formába hozni, és a lovakat átképezni. A lótanya egy teljesen új élmény a játékosok számára, kizárólag új lehetőségeket ajánl az új játékosoknak, újrajátszási lehetőséget ad a magas szintű farmozóknak, amikor elkészült. A tanyával együtt a lovakkal is foglalkoznotok kell majd. Nevet adhattok nekik és oktatásra küldhetitek. Fejleszthetitek tudását, csatlakozhattok a versenyekhez a Big Farm karaktereivel szemben. Végül még izgalmasabb, magasabb szintű versenyek során megmérettethetitek lovaitokat más játékosok lovaival. A futamok során díjakat és hírnevet nyerhettek.

A lótanya főépülete az istálló lesz, ahol a lovatokat tarthatjátok, ellenőrizhetitek az értékes információkat a lovatokról és számos izgalmas funkciót használhattok majd. Az oktatás fontos szerepet fog betölteni az új tanyátokon. Minden lónak három különböző képessége lesz: ügyesség, állóképesség és erősség. Ezek a tulajdonságok fogják meghatározni azt, hogyan szerepel lovatok a versenyeken. Hogy fejlesszétek a képességét a kedvenceteknek, tanítanotok kell, és rengeteget gyakorolnotok.

goodgame-big-farm-hirek-28.jpggoodgame-big-farm-hirek-29.jpg

A kiképzések után benevezhettek a versenyekre, ahol a Big Farm izgalmas karaktereivel szállhattok ringbe. Tessa fő üzleti területe a tehenészet, de nehogy azt higgyétek, hogy nem tudja megülni a lovakat. A lovas játékoknak más szereplője is lesz: Lester is vett a farmjára még két éve egy lovat, de a ló nem igazán kedvelte a farm körüli munkákat. A két szereplőn kívül még George is ott lesz a versenyeken, hogy jól megszorongasson a futamok során. Ha meg tudod nyerni a hármuk elleni versenyt, akkor a nyereményed nem marad el. A rengeteg szuper meglepetésen túl hírnevet is szerezhetsz magadnak és a lovadnak egyaránt.

Mindenkinek további jó játékot!


Goodgame Big Farm legfrissebb hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Goodgame Big Farm - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist