Goodgame Big Farm hírek, aktualitások

Goodgame Big Farm

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 243, Átlag:4.40)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció,Stratégiai
Hivatalos oldal: Goodgamebigfarm.com
Légy részese a világ egyik legnagyobb online farm játékának, a Goodgame Big Farm-nak. Ha meguntad a zajongó város rohanó világát, akkor itt az ideje hogy kikapcsolódj kicsit a természetben. Hozd létre saját kis gazdaságodat, termessz különféle gyümölcsöket, zöldségeket és nevelj állatokat. A játékban több ezer magyar játékossal játszhatsz, társaloghatsz és versenyezhetsz együtt. Csatlakozz te is az egyik legnagyobb farmos játék közösségéhez!
Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Goodgame Big Farm hírek

Goodgame Big Farm: Húsvét a farmotokon

A népszerű farmos játékban sem maradhat el meglepetések és ajándékok nélkül az idei Húsvét. A Big Farm játék farmjain most is rengeteg tojást és csokoládét rejtettek el a készítők.... Elolvasom (2016.03.26.)

Goodgame Big Farm: Valentin nap és Kínai újév a játékban

A kínai újév még csak most kezdődött el, mindenki kíváncsian várja mit hoz a következő év, amely idén a tűzmajom éve lesz. A Big Farm játék sem szeretne lemaradni erről az eseményről, így a szokásos Valentin-napi esemény mellé február hónapban a Kínai újév esemény érkezik.... Elolvasom (2016.02.08.)

Goodgame Big Farm: Adventi kalendárium

Megérkezett a Big Farm népszerű online farmos játékba az idei év Adventi Kalendáriuma, amely rengeteg meglepetést és ajándékot tartogat számotokra!... Elolvasom (2015.11.28.)

Goodgame Big Farm: Cukorka Farm

Egy új kaland vár rátok Big Farmerekre: csatlakozzatok Johnnyhoz az új kalandban, fedezzétek fel, hogy mennyire vagytok édesszájúak. A Cukorka Farmotokat felépíthetitek a megyei vásár mellé.... Elolvasom (2015.06.13.)

Goodgame Big Farm: Új hangok a játékban

A játékban már eddig is rengeteg izgalmas, és szórakoztató hang szólalt meg a különböző tevékenységek esetén. Ezekről ezután sem kell lemondanotok, sőt a készítők a mai napon megduplázták a hangokat és zenéket a játékban.... Elolvasom (2015.04.14.)

Goodgame Big Farm: Tájépítész

Március 17-én érkezett a játékba a legújabb event: a tájépítész. A tájépítész lehetővé fogja tenni, hogy fejlesszétek a már meglévő dekorációitokat, valamint azon dekoráció szétszerelését, amelyekre a továbbiakban már nincs szükség.... Elolvasom (2015.03.24.)

Goodgame Big Farm: A sarki fény farm

Nils Nordson tovább folytatja a kutatásokat az ősei után. Most azt szeretné megtudni, milyen volt az ősei élete a hosszú téli éjszakákon. A Big Farm legújabb frissítésével lehetőségetek lesz követni őt a Sarki fény farmra!... Elolvasom (2015.03.02.)

Goodgame Big Farm: Lovas versenyek

Újabb frissítések érkeztek a népszerű farmos játékba: január 29-től elérhető lesz a játékban a lovas verseny, melyet a Lovardában találhattok meg. Ezen felül szokásosan néhány apró változás is történt a Big Farm ingyenes online játékban.... Elolvasom (2015.02.01.)

Goodgame Big Farm: Szövetkezeti bajnokság 2.0

A Big Farm ingyenes farmos játékban 2015 év első frissítése néhány apróbb, de annál fontosabb újdonságokat hoz a játékba. Január 15-én indul a Szövetkezeti bajnokság 2.0.... Elolvasom (2015.01.16.)

Goodgame Big Farm: Szövetkezeti bajnokság november 6-tól

A Big Farm ingyenes farmos játék következő frissítése a szövetkezetekről fog szólni. Egy új lehetőséggel bővül a játék kínálata, méghozzá a szövetkezeti bajnoksággal.... Elolvasom (2014.11.05.)

Goodgame Big Farm: A lótanya

A kis lóterep a farmotok mellett nem sokáig lesz már elhagyatott, hiszen Rose McLundy, a helyi vörös hajú lovas oktató megvásárolta a telepet. Minden vágy az, hogy visszahozza régi fényébe a tanyát.... Elolvasom (2014.10.23.)

Goodgame Big Farm: Változások a Szigetfarmon szeptember 22-én

Az első szigetfarm után több kritikát is kaptak a Big Farm készítői, amelyek alapján a szigetfarmon néhány változtatást végeztek. A jövő héten bekövetkező frissítés csak a szigetfarmot fogja érinteni.... Elolvasom (2014.09.20.)

Goodgame Big Farm: Frissítés szeptember 4-én

A Goodgame készítői az Empire játékhoz hasonlóan a Big Farm ingyenes játékhoz is új frissítést készített el, melyet szeptember 4-én élesítettek. A frissítés most nagyobb változást nem hozott, néhány apróbb finomítás került a játékba.... Elolvasom (2014.09.05.)

Goodgame Big Farm: A virág hatalom

Holnap, augusztus 27-én egy újabb kisebb frissítés érkezik a játékban, melyben a virágfarm épületei új szintet kapnak. Steve, az építőmester Lillyvel együtt a virágfarmon található épületeket új szintre fejlesztették.... Elolvasom (2014.08.26.)

Goodgame Big Farm: Ünnepi frissítés az ínyencfarmon

Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön egy újdonság érkezik kedvenc Ínyencfarmotokra. A növénynemesítő már a rendes farmotokon bizonyított, így a készítők elérhetővé tették az Ínyencfarmon is.... Elolvasom (2014.08.19.)

Goodgame Big Farm: Üvegház és a hajó átdolgozása

A legutóbbi nagy Szigetfarm frissítés minden játékosnak nagyon tetszett, a mai frissítéssel kisebb változások történnek a kagylókereskedővel és a hajóval kapcsolatban.... Elolvasom (2014.08.14.)

Goodgame Big Farm: Szigetfarm hírmorzsák

Sokan szomorúak, hogy a szigetfarm bevezetése csak augusztus 4-én, hétfőn kerül várhatóan a játékba. A készítők viszont néhány újabb információt árultak el a szigetfarmmal kapcsolatban.... Elolvasom (2014.08.02.)

Goodgame Big Farm: Szigetfarm július 31-én

Egy nagyobb frissítés érkezik várhatóan csütörtökön az ingyenes Goodgame Big Farm játékba. Az újítás minden szervert érinteni fog a játékban. Megérkezett a repülőtér az ingyenes farm játékba.... Elolvasom (2014.07.29.)

Goodgame Big Farm: Ideiglenes Szigetfarm előzetes

Nemrégiben írtunk arról, hogy egy különleges frissítés közeleg az ingyenes farmos játékba. A Reptér érkezéséről szóló cikkünkben már egy-két apró részletet elárultunk nektek, most még több információ érkezett.... Elolvasom (2014.07.25.)

Goodgame Big Farm: Trópusi vihar előtti csend

Jövő héten, július 23-án újabb újdonságok érkeznek a farmos játékba. A frissítés során csak apróbb változások történnek a játékban, a nagyobb update (a sziget farmos frissítés) még várat magára.... Elolvasom (2014.07.18.)

Goodgame Big Farm: Reptér hamarosan

A Big Farm játék készítői egy újabb nagy frissítésen dolgoznak, melynek következtében elérhető lesz a farm környékén található egyik épületegyüttes. A következő nagyobb frissítéssel érkezni fog a reptér a játékba.... Elolvasom (2014.07.15.)

Goodgame Big Farm: Szerencsekerék újítás július 14-én

Az elkövetkezendő frissítésben megújul a szerencsekerék a farmos játékban. Egy új ranglista és a hozzá tartozó ajándékok remélhetőleg mindenkinek tetszeni fognak. Ezenkívül apróbb javítások és változások is kerültek a frissítési csomagba.... Elolvasom (2014.07.11.)

Goodgame Big Farm: Frissítés július 2-án

Július 2-án érkezik a legújabb frissítés az ingyenes farmos játékba. Az újítás leginkább a szövetkezeteket fogja érinteni, továbbá a csatlakozni kívánó játékosoknak is kedvező feltételeket hoz.... Elolvasom (2014.07.01.)

Goodgame Big Farm: Nyerj a Rixty-vel extra bónuszt

A Rixty hatalmas ajánlattal pezsdíti fel a nyarat kedvenc farmos játékotokban. A Big Farm ingyenes játékban 7% extra bónuszhoz juthatsz a fizetéseidnél, ha a Rixty-t választod.... Elolvasom (2014.06.28.)

Goodgame Big Farm: Új matricák június 25-én

A múlt heti frissítés után újabb újdonságok érkeznek a népszerű farmos játékba. A frissítés szerdán érkezik a játékba, mely elsődlegesen 2 új Ínyencfarm matricacsomagot rejt magában.... Elolvasom (2014.06.23.)

Goodgame Big Farm: Dekorációk, kézikönyvek, frissítés június 18-án

A héten rengeteget kihívást jelentő és szórakoztató változás kerül az ingyenes farmos játékba. A 2014. június 18-án érkező frissítésben különféle dekorációk, kézikönyvek és sok más meglepetés érkezik farmotokra.... Elolvasom (2014.06.16.)

Goodgame Big Farm: Június 11-én kisebb változások a játékban

A legutóbbi frissítés során bevezetésre került a hajó a játékban, ezen a héten a Big Farm játékba csak kisebb változások fognak történni, melyek főként a hibák javítását jelentik. Kis mértékű változás lesz a hajó eseményben.... Elolvasom (2014.06.10.)

Goodgame Big Farm: Június 6-án jön a hajó

Régen volt már nagyobb frissítés a játékban, most ismét nagyobb újdonságok kerültek be a játékba. A legkiemelkedőbb az újítások közül a hajó lesz, amely hamarosan a kikötőtökbe fut be, sok érdekességet hozva magával.... Elolvasom (2014.06.03.)

Goodgame Big Farm: PayPal arany bónusz

A GoodGame Studios és a PayPal internetes fizető rendszer 10% arany bónuszt ajánl fel mindazon játékosoknak, akik június 2. és június 8. között töltik fel egyenlegüket a PayPal használatával.... Elolvasom (2014.05.28.)

Goodgame Big Farm: Slide-Up értesítések és Prime Time változások

Nagyobb frissítés kerül a Goodgame farmos játékába május 27-én. Egy újdonság is szerepel a frissítésben, a játékba kerülnek a Slide-Up értesítések. Ezenkívül Prime Time és Prime Day interfész változások lesznek a lényegesebb részei az update-nek.... Elolvasom (2014.05.22.)

Goodgame Big Farm: Most már tényleg érkezik a gépesítés

A múlt heti csúszást követően május 21-én most már biztosan érkezik a gépesítés a Big Farm játékba. Biztosan mindannyian kíváncsiak vagytok, hogy mire is jó a bizonyítvány a játékban. Most kiderül!... Elolvasom (2014.05.18.)

Goodgame Big Farm: Gépesítés elhalasztása

Sajnálatos módon egyelőre elmarad a gépesítés bevezetése a Big Farm játékban. A készítők eredetileg május 14-ére ígérték a frissítést, de a tesztelések még nem értek véget, így ekkor csak egy kisebb frissítés kerül be a farmos játékba.... Elolvasom (2014.05.12.)

Goodgame Big Farm: Gépesítés május 14-től a játékban

A kedvenc farmos játékotokba egy fontos újítás érkezik: május 14-től megtalálhatjátok a játékban a mezőgazdasági gépeket. Lehetőségetek lesz a farmotok melletti garázsba kedvetek szerint különféle mezőgazdasági masinákat pakolni.... Elolvasom (2014.05.07.)

Goodgame Big Farm: Inaktív játékosok törlése április 29-én

Hamarosan nagyobb frissítés érkezik a Big Farm játékba, de addig is íme egy apróbb javítás. A frissítés az inaktív játékosok törléséről szól, lesz néhány változás a Prime Day-ben és egyéb apró hibajavítások.... Elolvasom (2014.04.25.)

Goodgame Big Farm: Prime Spending frissítés április 17-én

Érkezik az újabb frissítés a Big Farm játékba, a dátum amit figyelnetek kell: 2014. április 17-e. A frissítés elsősorban új nyereményeket hoz a Prime Spending-en, de ezenkívül még sok új meglepetés is vár majd rátok.... Elolvasom (2014.04.14.)

Goodgame Big Farm: Frissítés április 14-én: a küldetésrendszer megújul

A legutóbbi Ínyenc farm megújítása után, a Goodgame Studios dolgozói újabb frissítést készítettek el. A frissítéssel megváltozik a küldetések rendszere, mind a regisztráció, mind a részvétel, mind pedig a jutalmak.... Elolvasom (2014.04.08.)

Goodgame Big Farm: Az ínyenc farm megújulása

Már régóta vártuk ezt a frissítést, és most eljött. Áprilistól megújul az Ínyencfarm, a szükségtelen épületek és áruk eltűnnek a játékból, helyettük újak kerülnek be.... Elolvasom (2014.04.03.)
Goodgame Big Farm hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist