Gates of Andaron hírek

Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Letölthető játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Gates of Andaron: Új frissítés érkezett a játékba (4.4. update)

Megérkezett a Gates of Andaron játékba a 4.4-es frissítés, melybe számos hasznos újítás került be. A legfőbb újításként az új PvP területet emelendő ki, de számos apróbb javítás és frissítés került a játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
Megérkezett a Gates of Andaron játékba a 4.4-es frissítés, melybe számos hasznos újítás került be. A legfőbb újításként az új PvP területet emelendő ki, de számos apróbb javítás és frissítés került a játékba.

Új PvP terület: Csatatér

Az eléréséhez be kell lépned a Csatatérre, majd egy 5 az 5 elleni stratégiai harcot kell játszanod. Jelentkezhetsz a Csatatér menüponttal a Háború menüben. De a játékban található teleportokat is használhatod a Csatatérre jutáshoz.

gates-of-andaron-hirek-3.jpggates-of-andaron-hirek-4.jpg

Amikor megérkezel, első belépéskor a nevedet kell megadnod. Nevezhetsz a barátaiddal (akik barát vagy a céhlistában megtalálhatóak) vagy egyedül is. A Csatatérbe való belépéshez nincs minimum szintkövetelmény, minden karakter 80-as szinten kezd és egészen a 97-es szintig fejlődhet. Ahhoz hogy az adott csatában győztes légy, legalább két titánt az ellenfél bázisára kell vezetned a csapatoddal, és meg kell őket ott ölnöd.
gates-of-andaron-hirek-5.jpg

A csaták után rangokat szerezhetsz, melyeket a karaktered fej felett láthatóvá tehetsz. Minden résztvevő játékos kap tapasztalati, becsületi és rang pontokat, ezenkívül aranyat a teljesítményének megfelelően. A győztes csapat tagjai egy rejtélyes kincsesládával gazdagodhatnak még. Külön bónusz pontokat és aranyat kap a legjobban teljesítő játékos.

A frissítés további módosításokat is tartalmaz. A szinthatár maximum 97-re emelkedett, sok létező küldetés módosult. A Colossus hegyekben elérhetőek új küldetések, melyeket nem játékos karakterek adhatnak. A maximális tárgyfejlesztési szint is emelkedett, 24-ről 28-ra.
Minden karakter osztály szerezhet magának új, passzív képességet, amellyel a választott osztály bevitt sebzése csökkenthető.
Ahhoz, hogy megszerezd a képességet, teljesítened kell Manan mesternél egy küldetést 94-es szinten a Colossus hegyekben.

gates-of-andaron-hirek-6.jpg

El kell vinned majd két egység csillagport Mananhoz, amelyet megvehetsz Elhyui-tól szintén a Colossus hegyekben (darabja 100 aranyba kerül). A küldetés második részében 97-es szinten kell szerezned három egység csillagport.

Az új küldetésen kívül, az íjász harcos kap egy új képességet a Gates of Andaron játékban: hátraugrás 5 méterre és támadás távolsági fegyverrel. Lehűlés: 5.6 másodperc (amely függ a távolsági fegyver sebességétől is)

Egy kis grafikai update is érkezik az ingyenes játékba, melyek néhány új égboltot jelentenek.

gates-of-andaron-hirek-7.jpg

Néhány kisebb szörny szintje is megváltozott a játékban. Továbbá az automatikus nyomkövetés funkció hibás útvonalát javították a béké titkos iratokon. A szokványos szörnyek újraéledési ideje meg lett növelve 4 másodpercről 15 másodpercre Yesode és Horusföld területeken.

Reméljük pozitívan hat majd a játékra a fent kiadott frissítés!

További jó játékot!

Gates of Andaron legfrissebb hírek

Gates of Andaron: Drágakő esemény

Szerezzetek nagyobb sikerességi esélyt a fejlesztéseknél a GoA mai napon tartott eseményében. Az Isteni aura vesz körbe minden drágakövet a Gates of Andaron játékban, a varázslat már él, használjátok ki!... Elolvasom (2014.08.30.)

Gates of Andaron: Nyári események a játékban

Még bő egy hónap van hátra az iskolakezdésig. A nyáron rengeteg izgalmas esemény érkezik Ibériába, és a legtöbben egész napjukat a játéknak tudják szentelni. A Gates of Andaron elkövetkezendő eseményeinek listáját itt olvashatjátok.... Elolvasom (2014.07.24.)

Gates of Andaron: Bónuszok az Ibériai világbajnokság végeztével

A négy hete tartó világbajnoki játék véget ért a Gates of Andaron ingyenes játékban, a játékosok nagy csatákban vettek részt az Ibériai Világbajnokságon. Most kiderült ki milyen nyereményekkel gazdagodhat az elkövetkezendő napokban.... Elolvasom (2014.07.19.)

Gates of Andaron: 4.5 Frissítés a játékban

Frissítés érkezett a játékba a mai napon, változások történtek a kezelő felületen, a háziállat rendszeren. Új biztonsági rendszer lett aktiválva, két új Csatatér térkép is készült és néhány hibajavítás került a játékba.... Elolvasom (2014.07.16.)

Gates of Andaron: Ibériai világbajnokság

A mai napon megkezdődik a labdarúgó világbajnokság Brazíliában. De nem csak Brazília ég focilázban, hanem a játék helyszíne, Ibéria is. Küzdj meg saját nemzetedért és nyerd meg a bajnokságot!... Elolvasom (2014.06.12.)
Még több hír
Gates of Andaron - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist