Gates of Andaron hírek, aktualitások

Gates of Andaron

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 434, Átlag:4.70)
Típus: Letölthető játék
Stílus: Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Hivatalos oldal: 4Story.com
Ibéria feltárja számodra titkos, eddig nem látott titkait ebben a fantasy szerepjátékban. A játékban három nemzet található: a Valorian, Derion és a Gor. A Gates of Andaron letölthető MMO játékban két nép csatázik egymással, a Darion és a Valorian. A fantázia világban játszódó játékban rengeteg akció és izgalom vár majd rád.A játék régebben és külföldön 4Story néven fut.
Hirdetések
Szerepjáték,MMORPG,Fantasy
Letölthető játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Gates of Andaron hírek

Gates of Andaron: Drágakő esemény

Szerezzetek nagyobb sikerességi esélyt a fejlesztéseknél a GoA mai napon tartott eseményében. Az Isteni aura vesz körbe minden drágakövet a Gates of Andaron játékban, a varázslat már él, használjátok ki!... Elolvasom (2014.08.30.)

Gates of Andaron: Nyári események a játékban

Még bő egy hónap van hátra az iskolakezdésig. A nyáron rengeteg izgalmas esemény érkezik Ibériába, és a legtöbben egész napjukat a játéknak tudják szentelni. A Gates of Andaron elkövetkezendő eseményeinek listáját itt olvashatjátok.... Elolvasom (2014.07.24.)

Gates of Andaron: Bónuszok az Ibériai világbajnokság végeztével

A négy hete tartó világbajnoki játék véget ért a Gates of Andaron ingyenes játékban, a játékosok nagy csatákban vettek részt az Ibériai Világbajnokságon. Most kiderült ki milyen nyereményekkel gazdagodhat az elkövetkezendő napokban.... Elolvasom (2014.07.19.)

Gates of Andaron: 4.5 Frissítés a játékban

Frissítés érkezett a játékba a mai napon, változások történtek a kezelő felületen, a háziállat rendszeren. Új biztonsági rendszer lett aktiválva, két új Csatatér térkép is készült és néhány hibajavítás került a játékba.... Elolvasom (2014.07.16.)

Gates of Andaron: Ibériai világbajnokság

A mai napon megkezdődik a labdarúgó világbajnokság Brazíliában. De nem csak Brazília ég focilázban, hanem a játék helyszíne, Ibéria is. Küzdj meg saját nemzetedért és nyerd meg a bajnokságot!... Elolvasom (2014.06.12.)

Gates of Andaron: Boldog óra (+35 százalék plusz)

Nagy a nyüzsgés a Gates of Andaron piacain, Leya kegyelméből ismét megnőtt a Holdkő-nyereség a játékban. A munkások egy kis időre több ékkövet bányásznak a bányákban.... Elolvasom (2014.05.31.)

Gates of Andaron: Nyerj nagyobb Túlélés Főzetet

Fantasztikus nyereményeket nyerhetsz a Kristály játékokon egy extra héten keresztül. A jelenlegi mókus kristály játékok mindenkinél nagy sikert aratott, ezért a készítők kitolják egy héttel az extra ajánlatot.... Elolvasom (2014.05.28.)

Gates of Andaron: Holdkő jóváírás

A kereskedők nagylelkűsége mostanában elég nagy a Gates of Andaron játékban. Tebekut városában bazárról bazárra nagylelkű kereskedőkkel találkozhatsz, aminek természetesen minden vásároló nagyon örül.... Elolvasom (2014.05.24.)

Gates of Andaron: Becsületpontok és Holdkő áldás

A zsoldos király minden bátor ibériai harcost magához hív, hogy harcoljon. Szerezd meg a 250%-os eredmény- és becsületpontot a harcok során. Vesd bele magad a harcokba és szerezz dicsőséget a nemzetednek.... Elolvasom (2014.05.16.)

Gates of Andaron: Új nyeremények a Kristály játékon

Új nyeremények tűnnek fel az elkövetkezendő két hétben a Gates of Andaron játékban. Ibéria hőseire legendás kincsek várnak a Kristály játékban: a jól ismert mókusok új nyereményeket vezettek be, megszerezhetitek többek között a Szerencse italt (200%), vagy éppen egy Nagyobb Túlélés Főzetet.... Elolvasom (2014.05.15.)

Gates of Andaron: Egész hetes fejlődés

A játékban egész hetes fejlődés akció lesz a hétvégén. Ez azt jelenti, hogy háromszor annyi tapasztalati pontot szerezhettek a megölt szörnyekből, mint normál esetben. Érdemes tehát a hétvégén játszani mindenkinek, hiszen a hétvégén rendkívül gyorsan fejlődhettek.... Elolvasom (2014.05.10.)

Gates of Andaron: Új frissítés érkezett a játékba (4.4. update)

Megérkezett a Gates of Andaron játékba a 4.4-es frissítés, melybe számos hasznos újítás került be. A legfőbb újításként az új PvP területet emelendő ki, de számos apróbb javítás és frissítés került a játékba.... Elolvasom (2014.05.05.)

Gates of Andaron: Áprilist záró boldog órák holdkövekre

Nagy nyüzsgés van a Gates of Andaron online játék piacain, ezért Leya istennő kegyelméből megnőtt a Holdkő-nyereség. A munkások rövid időre több évkövet tudnak majd bányászni. ... Elolvasom (2014.04.30.)

Gates of Andaron: Tapasztalat húsvét Ibériában

A Gates of Andaron játék húsvéti akciója április 16-án megkezdődik. Az ibériai mókusok ugyanis húsvéti lázban vannak, ezért megváltoztatták a kristály játékok nyereményeit.... Elolvasom (2014.04.18.)

Gates of Andaron: Boldog óra április 11-én

A mai napon, azaz április 11-én Happy Hour esemény, azaz Boldog óra lesz a játékban. Érdemes játszani hiszen 12-24 óráig a holdköveket olcsóbban tudod beszerezni a játékban!... Elolvasom (2014.04.11.)
Gates of Andaron hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist