Garbage Garage

Garbage Garage

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 99, Átlag:4.70)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szimulációs,Stratégiai,Autós
Hivatalos oldal: Hu.upjers.com/garbage-garage
Üzemeltess egy igazi roncstelepet ebben az ingyenesen játszható online játékban. Az Upjers autós, Garbage Garage játékában egy saját roncstelepet vezethetsz, különféle autókat, gépeket bonthatsz szét, majd eladhatod a kinyert alkatrészeket. Az eladott alkatrészekből megkeresett játékpénzt felhasználhatod roncsteleped fejlesztésére. Segítségedre lesznek a játékban a német Ludolf-fívérek, akik már befutott roncstelep kereskedők a valóvilágban. Csatlakozz te is az Upjers autós böngészős játékához, és játssz ingyen!
Hirdetések

Garbage Garage játék

Garbage Garage: Játékelőzetes

Garbage Garage bemutató

A gyors és ingyenes regisztrációt követően, a Garbage Garage játékban rögtön megérkeznek segítőid, Manni, Uwe és Peter Ludolf, Németország leghíresebb roncstelep üzemeltetői. A játék előrehaladtával egyre szuperebb, és modernebb roncsokat bonthatsz majd szét. Az autókon túl helyet kapnak még a játékban páncélosok, repülőgépek, vagy akár tengeralattjárók. A játék pénzneme a G-dollár, amely segítségével szépítheted meglévő telepedet.

A Garbage Garage tartalmas kikapcsolódást ad minden korosztálynak, fedezd fel te is ezt a böngészős játékot, ezt az izgalmas roncstelep szimulációt!
Garbage Garage hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Garbage Garage játékhoz!
Garbage Garage hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist