Free Aqua Zoo

Free Aqua Zoo

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 220, Átlag:4.49)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Szimuláció,Horgász,Halas,Akváriumos
Hivatalos oldal: Freeaquazoo.hu
Fedezd fel ennek az akvajátéknak a színes és tarka világát! Találkozz különleges és vicces, egzotikus halfajátékkal ebben az ingyenes online játékban. Találkozhatsz a játékban elefánthallal, ördökkárásszal, botoxus vagy csilivili halfajtákkal. Merülj el velük az Upjers halas böngészős játékának csodálatos vízi világában és rendezd be saját akváriumodat a böngésződben!
Hirdetések

Free Aqua Zoo játék

Free Aqua Zoo: Játékelőzetes

Free Aqua Zoo bemutató

Ugorj be a csónakodba és irány a tó, ahol bedobhatod a horgodat! A Free Aqua Zoo szórakoztató játékban szerencsét próbálhatsz és kifoghatod a legszebb halakat a környékbeli tavakból. Ahogy haladsz majd előre a játékban, annál több horgásztó áll majd rendelkezésedre. A játék helyszínei Tavasegyháza és Horgavölgye. Horgászós a játék hiszen magad halászhatod ki az akváriumodba a halakat. Ha már bekerültek a saját kicsi akváriumodba, akkor megetetheted őket és akár játszhatsz is velük egy kicsit a Free Aqua Zoo játékban.
De a horgászaton és a szórakozáson kívül még sok minden vár rád ebben az ingyenes játékban. Találhatsz egy boltot a vidéken, ahol minden fontos kelléket beszerezhetsz magadnak, amely csak kell a pecázáshoz. De vásárolhatsz itt különböző dekorációs tárgyakat, mozgó háttereket az akváriumodhoz.

A játékban több mint 40 halfajta várja, hogy vigyázz rá és gondozd nagy szeretettel. AZ akváriumodat minden új halacska szebbé és gazdagabbá teszi a saját egyéni karakterével. Legyen az papagájhal, elefánthal vagy fűrészhal, a részletgazdag animációk miatt minden hal valóságos sztárrá válik a vízi paradicsomodban.

Tanítsd meg különböző trükkökre kis halaidat, biztosan nem láttál még egy halat sem, amely hátraszaltózik. És még ennél különb trükköket is betaníthatsz a kedvenceiddel. Ha tetszett a rövid bemutató, akkor irány a játék! Egy rövid regisztrációt követően máris megtöltheted akváriumodat a fantasztikus kis halakkal!
Free Aqua Zoo hírek
Sajnáljuk, de jelenleg nincsenenek új hírek a Free Aqua Zoo játékhoz!
Free Aqua Zoo hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist