Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Új világbajnoki épületek

Az ingyenes játékban már javában zajlik a Futballkupa, az eseménnyel új élet költözött a városokba. De még nincs vége az újdonságoknak, négy új épületet is felfedezhettek a játékba, melyek az event egész ideje alatt elérhetőek lesznek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az ingyenes játékban már javában zajlik a Futballkupa, az eseménnyel új élet költözött a városokba. De még nincs vége az újdonságoknak, négy új épületet is felfedezhettek a játékba, melyek az event egész ideje alatt elérhetőek lesznek.

A Győzelmi Torony megszerzésével medálokat gyűjthettek. A tornyokból érdemes többet vásárolni hiszen amellett, hogy még több medált szerezhettek, változatosabbá is tehetitek a városotok képét. A tornyok mindegyike más és más külsővel jelenik majd meg.

forge-of-empires-hirek-14.jpg

A Hírességek Csarnoka segítségével a céh tagjainak köszönhetően haderő generálódik, amely segíthet nektek a szintlépésben.

forge-of-empires-hirek-15.jpg

A Szurkolók Boltja igazi világbajnoki építmény a Forge of Empires játékban, itt vehetnek a szurkolóitok mindenféle klassz tárgyakat, például kupákat, zászlókat, stb. Mindezek mellett alapanyag termelő funkcióval is rendelkezik.

forge-of-empires-hirek-16.jpg

Végül az utolsó új épület a FoE játékban a Szomszédsági kupa, amely az egyik legértékesebb épület amelyet megszerezhettek az esemény alatt. Az épületet akkor tudod bezsebelni magadnak, ha te vagy a legjobb edző a szomszédságodban.

forge-of-empires-hirek-17.jpg

Kellemes játékot a Futballkupa eseményre, és jó szurkolást az igazi VB-re!

Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist