Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Új verzió 1.32

Megérkezett az újabb játék verzió az ingyenes Forge of Empires játékba, mellyel a készítők folytatták a játék minőségének javítását. Most is számos változás került be a szokásos javítások mellé.
| Forrás: Hivatalos oldal
Megérkezett az újabb játék verzió az ingyenes Forge of Empires játékba, mellyel a készítők folytatták a játék minőségének javítását. Most is számos változás került be a szokásos javítások mellé.

A legutóbbi 1.31-es frissítés nem hozott nagyobb változásokat, csak kisebb finomítások kerültek be a játékba. A mostani verzió 2014. augusztus 12-én aktiválódott, ezen a napon rövid időre nem volt elérhető a játék.

Nézzük sorra a változásokat: a nevezetes épület építőinek listája mostantól akkor is látszik, ha az épület nincs az utakra kötve. A játékosok mellőzése és annak visszavonása már a menüből is elérhető. Az üzenetekben mostantól beállíthatjátok a levél tárgyát, melyet a levél címzettje is látni fog. Ha takarítotok, akkor hangot fogtok hallani az épületektől. Továbbá a saját kulturális épületek is hangot fognak adni magukból.

Néhány változás történ, a játék kiegyensúlyozása érdekében: a korai szektorok seregei és a megegyezés költsége, továbbá a korai kutatási költségei csökkentek. A posztmodern kor beszivárgási költségei is megváltoztak. Néhány épület értékei változtak kis mértékben (kertvárosi ház, előregyártott ház, motel, előregyártott panelház, ikervillák, loft ház, bungalók, zenei fesztivál, állatkert és nyílvános uszoda.

A felületen is történtek apróbb változások: több tervrajz megtalálásakor az ablakon most már látható a hiányzó bezáró gomb. Az automata begyűjtés mindig megáll az egér gombjának elengedésekor. Javították a készítők azt a hibát, amikor a takarítás visszaszámláló nem mutatott másodperceket 60 másodperc alatt. A céh nevének szerkesztése gomb helyzete megjavult, és az épület eladásakor kilógó szövegek is eltűntek.

További módosítások történtek a játék stabilitását illetően: az úthálózathoz nem kötött nevezetes épület meglátogatása során a játék összeomlott, ez most már nem fordul elő. Szintén fagyást okozott a játékban, ha a nem elfogadható kereskedés elfogadása történt. Ritkán előfordult, hogy a nevezetes épületek építőiek a listája nem került helyes sorrendben megjelenítésre, ezt a hibát is orvosolták a FoE készítői. A modern kori utak cseréjének problémája is megoldódott (nem lehetett posztmodern korira cserélni a megegyező ár miatt).

Kellemes időtöltést mindenkinek!
Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist