Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Új verzió 1.29

Az újabb 1.29-es frissítés holnap (július 1.) érkezik a FoE játékba. A legfontosabb változás a nevezetes épületek maximum szintjének megszűnése lesz. Ez sok olyan játékosnak segíthet majd, akiknek sok felesleges tervrajzuk van.
| Forrás: Hivatalos oldal
Az újabb 1.29-es frissítés holnap (július 1.) érkezik a FoE játékba. A legfontosabb változás a nevezetes épületek maximum szintjének megszűnése lesz. Ez sok olyan játékosnak segíthet majd, akiknek sok felesleges tervrajzuk van.

De a fent említett változáson kívül néhány újdonság is érkezik a Forge of Empire játékba.

forge-of-empires-hirek-18.jpg

A nevezetes épületek maximális szintje törlődik, 10-es szint felett minden szinthez egy teljes tervrajz lesz szükséges. A raktárban meg fog jelenni az aktuális szint az építés után. Előfordulhat, hogy egy nevezetes épület több mint 10 Forge pontot ad nektek, amit nem lehetne begyűjteni. A begyűjtést csak akkor végezhetitek el, ha 10 vagy kevesebb pont áll a rendelkezésetekre.

A raktárból Forge pont csomagot csak akkor tudtok használni, ha 10 vagy kevesebb Forge pontotok van. Így nem fog előfordulni az az eset, hogy elveszne néhány pont.

Mostantól nem lehet majd más nevezetes épületébe pontot rakni mindaddig, amíg az Építészek kutatás nincs kész (vaskor), de ettől függetlenül saját nevezetességet tudtok építeni.

Az újdonságokon túl, néhány apróbb módosítás is került a játékba: a hírességek csarnoka bónuszai megváltoztak. A céh vs céh tooltip át lett dolgozva, továbbá számos fordítási hiba lett javítva.

A készítők javítottak a mostani frissítésben a kijelzési hibát, ami a nem látszódó életérőt javítja az egységek alatt. A főhadiszállás áthelyezésekor mostantól már kaptok figyelmeztetést, hogy csak egyszer tehetitek meg.

A hírességek csarnoka a presztízshez most már nem ad hibásan. Egy játékos városát bizonyos esetekben nem lehetett meglátogatni, most már ilyen nem fog előfordulni a Forge of Empires játékban. A bevezetővel kapcsolatosan is orvosoltak néhány apróbb hibát (például eddig átléphető volt vagy ritkán meg is szakadt). Végül a loft házat érintő módosítás: a loft ház pontjait javították a FoE készítői.

A frissítés a magyar szerveren várhatóan 2014. július 1. kedd.

Jó szórakozást!
Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist