Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.
| Forrás: Hivatalos oldal
A legutóbbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy a PC és iOS mellett már Android telefonokra és táblagépekre is letölthető a Forge of Empires ingyenes online stratégiai játék. A mai frissítésben egy új kort mutatunk be nektek.

Üdvözlünk mindenkit a holnap világában, amely a Forge of Empires legújabb kora. A Tomorrow, azaz Holnap korszak az 1.49-es frissítéssel érkezik a FoE-ba 2015. április 21-én kedden. A frissítés nem csak ezt az újítást hozza magával, számos apróbb javítást és változást is tartalmaz. A frissítés ideje alatt szokásosan, a játék egy időre nem lesz elérhető.

forge-of-empires-hirek-28.jpg


A Holnap korában összesen 71 történet küldetés és kaland vár rátok egy teljesen új kontinensen. Meg kell harcolnotok a veszélyes Miranda Dolores Feroz-zal, a korrupt Comandante Viroz-zal és Pietro Escoro-val, az üzletemberrel. Ezentúl 58 új megszakítható küldetéssel is találkozhattok: játszhattok a fluxuskondenzátorral, segíthettek Rinbinnek felfedezni a három dimenziós nyomtatás titkait. De a sok újdonság mellett ne vegyétek le a szemeteket egy pillanatra sem a városotokról. Az említett küldetések mellett még 11 visszatérő küldetést is találhattok az új helyszínen.

Építsetek különleges épületeket, amelyek a megfigyelés témája köré épülnek, készítsetek drónokat, tervezzétek át a városotokat és gyűjtsétek be az 5 új terméket. Ebben a korban is megszerezhetitek a titokzatos tervrajzokat az új nevezetes épülethez, a Dinamikus Torony épülethez. Ez az épület rengeteg új lehetőséget fog nyújtani nektek. Uraljátok a csatateret, vezessétek városotokba a seregeteket és legyetek egyeduralkodók. Használjátok a csatákban a rejtőzködő tankokat, használjátok a nehézpáncélos járőrt, vagy a távolsági mikrohullámú lőfegyverrel felszerelt járműveket.

A készítők kiadtak egy rövid videót, melyben bemutatják a Forge of Empires legújabb korát, a Holnapot (Tomorrow). A videó angol nyelvű, de magyar felirat bekapcsolható a videó alatt.


Nézzük meg közelebbről a dinamikus tornyot: a lassan forgó szintjeivel a dubai Dinamikus torony igazi kilátást nyújt. A világ első mozgó felhőkarcolója a világ minden tájáról vonzza a lakókat és az üzletembereket. Ez lesz a játékban a kereskedelem központja, amely egy különleges tulajdonsággal rendelkezik: segítségnyújtásért járó árucikkek. Ha támogattok egy épületet, akkor kaptok egy véletlenszerű terméket az épület korából. A naponta kapható termékek száma a nevezetes épület szintjével növekedik. A torony emellett még alapanyagot is termel, így érdemes beszerezni minden játékosnak.

forge-of-empires-hirek-29.jpg

A játék új egységei és az új tulajdonságaik kitűnő lehetőséget adnak a csatatéren történő taktikázásra. Az új tulajdonság: a hő, amelyet egy mobil mikrohullámú fegyverrel használhattok. A célpont támadási értékét 20%-kal tudja csökkenteni, így hamarabb és könnyebben elintézhetitek az ellenséges egységeket.

forge-of-empires-hirek-30.jpg
A harcok egy teljesen új csatatéren fognak zajlani, méghozzá a városban. Ennek rengeteg előnye lesz, de nem szabad megfeledkezni a hátrányokról sem.

Mindenkinek jó szórakozást az újításokhoz!

Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist