Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Posztmodern kor az 1.27-es verzióban

Közeleg a legújabb verzió a játékba, amely egészen pontosan 2014. június 3-án lesz elérhető. A legfőbb újítása a Forge of Empires játéknak, hogy bekerül az új, posztmodern kor a játszható korok közé.
| Forrás: Hivatalos oldal
Közeleg a legújabb verzió a játékba, amely egészen pontosan 2014. június 3-án lesz elérhető. A legfőbb újítása a Forge of Empires játéknak, hogy bekerül az új, posztmodern kor a játszható korok közé. De ezen kívül sok más újdonság is kerül a játékba.

Posztmodern kor
A posztmodern kor elhozz a 20. századból az 1970-es és 1980-as éveket. Mindenki fog magának találni új dolgokat a korban. Nagy harcosok jelennek meg, úgy mint Che Guerrero, Minh-Ho Chi és mások. 54 új történeti küldetés kerül be, amely jobban végigvezet a korszakon mint bármelyik másik.
Kutasd fel a legmegbízhatóbb embereddel a dzsungel rejtélyeit. Található lesz 12 új meghódítható provincia is a stratégiai játékban. További újítások a játékban:
  • a csaták még több kihívást rejtenek majd, hiszen az ellenfél két hullámban jön
  • 55 új megszakítható küldetés: segíts Rinbinnek hogy elkészítse a kedvenc TV műsorát, fedezd fel az űrrepülést és küzdj meg a hazatért háborús veteránnal
  • 11 új visszatérő küldetés is található lesz a posztmodern korban
  • alakítsd át a városod olyan épületekkel amelyek boldogságot adnak vagy vesznek el a te igényed szerint
  • készíts autókat az autógyárban, játékokat a játékgyárban és tedd boldoggá az embereidet egy fürdővel
  • két új nevezetes épület: Cape Canaveral és a Habitat
  • fedezd fel a modern elektronikát és a genetikát
  • küldd a kommandósaidat a csatába és szerezz plusz sebzést az új közelharci tulajdonságával
  • torolj meg minden támadást a géppuskás csapataiddal
Lesznek új épületek is, melyeknél majd megjelenik a boldogságra ható pozitív vagy negatív érték. Építs egy játékgyárat, készíts alapanyagokat, hogy az embereid még boldogabbak legyenek.

forge-of-empires-hirek-7.jpg

Húzz fel szeméttelepet és szerezz még több alapanyagot. Csak arra figyelj, hogy a környéken nem biztos hogy örömmel fognak lakni az emberek.

forge-of-empires-hirek-8.jpg

A csaták a gép ellen még több kihívást fognak jelenteni, hiszen a posztmodern kori térképen két hullámot kell majd legyőznöd minden ellenség esetében. A fentebb ismertetett hadvezérek legyőzése egyáltalán nem lesz könnyű feladat.

forge-of-empires-hirek-9.jpg

További változások a játékban
Néhány fontosabb változás is került be a játékba. A készítők jobban fogják jutalmazni azokat a játékosokat, akik többet megtesznek a győzelemért, ezért változás történt a medálok kiosztásában. Így a visszatérő küldetések kevesebb medált ad, míg a PvP tornyok többet.

Változni fog a Kolosszeum és a Deal kastély medáltermelése is egy kicsit. Továbbá néhány modern kori egység értékei is megváltoznak, hogy jobban illeszkedjenek a közelgő Posztmodern korhoz.

Történtek kisebb felületi javítások is a játékban, és néhány apróbb módosítás is bekerült. Ezeknek a teljes listáját ITT olvashatjátok.

Reméljük az új posztmodern kor mindenkinek tetszeni fog!

Még több kihívás és még több izgalom a népszerű stratégiai játékban!

Mindenkinek jó játékot!
Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist