Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!
| Forrás: Hivatalos oldal
2015-ben is megérkezett Greva nyári kaszinója. Ebben az évben a téma a nap, a homok, a misztikus és rengeteg egzotikus jutalom. Ha régen kihagytatok egy eseményt, akkor itt az alkalom, hogy megszerezd azoknak a jutalmait. De teljesen új épületek is megtalálhatóak lesznek a jutalmak között. 
Az esemény 2015. június 17-én indult, és egészen 2015. július 8-ig tart. Az esemény a számítógépes Forge of Empires játék mellett elérhető Android és iOS verziókban is.
forge-of-empires-hirek-31.jpg

A kaszinóban a szerencsekerék pörgetéséhez jegyeket kell majd szereznetek, amelyeket Greva ad nektek, ha segítetek neki a küldetésekben.

A kaszinót a bal felső sarokban található ikonra kattintva érhetitek el. Itt láthatjátok a nyári kaszinó ablakot, benne a szerencsekerékkel, a szomszédsággal kapcsolatos információkkal és gombokkal a pörgetéshez vagy frissítéshez. A szerencsekereket a szomszédaitokkal megosztva használhatjátok. Ha frissítés történik, akkor a játék minden szomszédnál frissülni fog. A megszerzett jutalom esetén pedig mindenkinél megszűnik a jutalom. Az utolsó nyeremények a képernyő alján fognak megjelenni.

forge-of-empires-hirek-32.jpg

Hogyan tudjátok a kereket megforgatni?
A kerék megforgatásához szükséges jegyeket Greva Darn-nál tudjátok megszerezni. Számos küldetést találtok nála, amelyek elvégzéséért jegyeket kaptok jutalmul. A küldetéseket elvégezve további bónusz küldetéseket is találhattok, amelyekért extra jegyeket szerezhettek. Jegyeket még gyémántokért is vásárolhattok.
Egy pörgetés 1 jegybe kerül és egy nyereményt ad. Ezen kívül a forgatás és frissítés gombot használva a kerék megforgatásával együtt új nyeremények fognak megjelenni a szomszédaitoknak.
forge-of-empires-hirek-33.jpgforge-of-empires-hirek-34.jpg

Jutalmakról
A szerencsekeréken található jutalmak az egész szomszédság számára elérhetőek. Minden nyereményből négyet tudtok megszerezni. Azt hogy melyik nyereményből mennyi van még, azt a körülöttük található jelzésekből lehet látni. A nyeremények véletlenszerűek és minden alkalommal van egy speciális dolog, amelyet az első négy szerencsés szerezhet meg. A régebbi események speciális épületeit is meg lehet majd nyerni. A nyeremények között vannak speciális avatarok a régi eseményekből és természetesen újak is.
forge-of-empires-hirek-35.jpg
forge-of-empires-hirek-36.jpg


Az újdonságok között megtalálhatjátok a várva várt speciális nyári épületeket is.

A kereket bármikor frissíthetitek, hogy új nyeremények kerüljenek fel rá nektek és a szomszédaitok részére. Miután megtörtént a frissítés, mindenki már az új nyereményeket látja. Ha az összes nyeremény elfogyott, akkor a kerék automatikusan frissül.

További jutalmakat szerezhetnek a szomszédok, ha a szomszédságban a pörgetési számláló eléri a 77-et. Ekkor mindenki kap valamennyi medált, majd a számláló lenullázódik.

Sok sikert és rengeteg nyereményt kívánunk a Forge of Empires nyári játékához!Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist