Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.
| Forrás: Hivatalos oldal
A tavalyi népszerű húsvéti esemény után, a nagyon boldog Greva Darn idén is a ti segítségeteket kéri a játékban. 2015. március 25-től ha segítesz, azt ő biztosan meg fogja hálálni: csodálatos tojásokat kapsz tőle, amelyeket jutalmakra válthatsz majd be - nem csak a már ismert felújító készletre, tervrajzokra és az előző események épületeire, hanem teljesen újakra is.

Az esemény a Forge of Empires minden felületén elérhető lesz. Nézzük az alapokat: az esemény alatt húsvéti tojásokat kell gyűjtenetek, melynek két módja van. Összeszedhetitek, amiket más játékosok rejtettek el a városotokban, vagy megcsinálhatjátok a Húsvéti küldetéseket. A képernyő bal felső részében lesz egy számláló, amely a tojások számát mutatja. Ha erre rákattintotok, akkor előjön a kereskedő, ahol beválthatjátok a tojásokat értékes tárgyakra. A beváltó most is Greva lesz, aki a városotokban marad az esemény végéig, és még utána egy pár napig.

forge-of-empires-hirek-23.jpg

Az esemény  vége 2015. április 8., a tojásokat április 12-ig költhetitek el.

Amikor beléptek a városotokba, láthattok majd néhány tojást az épületek felett, ez azt jelenti, hogy ott valaki eldugott tojásokat. A begyűjtéshez nem kell mást tennetek, minthogy rákattintani az adott tojásra. Az alábbi képen láthatjátok, hogy tojást rejtettek el a dekorációtokban. Amint begyűjtöttétek, azonnal láthatjátok, hogy megnőtt a tojások száma.

forge-of-empires-hirek-24.jpg

Ahhoz, hogy ti rejtsetek el tojásokat a másik városban, akciópontokra lesz szükségetek. Pont mint a Forge pontoknál, itt is kaptok egyet óránként, és összesen maximum 6 lehet. A képernyő jobb felső részén láthatjátok, hogy éppen mennyi ilyen pontotok van. Ha van akciópontotok, akkor más játékos látogatásánál aktív lesz az elrejtő gomb. Arra figyeljetek, hogy csak dekorációban tudtok majd elrejteni tojást. A szürke tojások jelzik, hogy hová rejthettek még.

A hagyományos mód mellett lehetőségetek lesz egy gyorsabb módra is, hogy könnyen el tudjátok rejteni a tojásokat. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a játékos kép melletti tojás ikonra kattintani. Ha netán kifogytatok volna az akciópontokból, akkor vagy várnotok kell egy újabb órát, vagy a + jelre kattintva vásárolhattok újabbakat gyémántokért.

A húsvéti tojásokat Greva Darn kereskedőnél tudjátok beváltani, ennek eléréséhez csak kattintsatok a tojások számára a játékban.

forge-of-empires-hirek-25.jpg

A kereskedőnél több izgalmas tárgyat, dolgot is megtalálhattok: régi események épületei, felújító készlet és még sok más szuper dolog. Ezeken kívül lesz 3 láda is: bronz, ezüst és  arany. Ezek a ládák különféle jutalmakat rejtenek, benne speciális épületekkel. Az esélyt, hogy mit találhattok benne, megnézhetitek, ha az egeret a ládika felé mozgatjátok. Minden tárgy, amit meg tudtok vásárolni, egy zöld ponttal lesz megjelölve. Ha esetleg minden tárgyat megvásároltatok, akkor az felold egy speciális jutalmat, amely azonnal a raktáratokba kerül. Ezután a kereskedőnél újra lehetőségetek lesz mindent megvenni és feloldani a speciális jutalmat.

A kereskedő a játék után még néhány napig, egészen 2015. április 12-ig lesz elérhető. Az utána megmaradt tojásotok el fog veszni, így nem érdemes őket tartogatni.

Jó szórakozást a húsvéti játékhoz!
Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist