Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Húsvéti esemény 2014-ben is

Közeleg a húsvéti ünnepidőszak, a Forge of Empires játék készítői sem lazsálnak, a tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdetik húsvéti eseményüket, melyben új épületeket, képeket és egy nevezetes épületet találhattok a sok meglepetés mellett.
| Forrás: Hivatalos oldal
Közeleg a húsvéti ünnepidőszak, a Forge of Empires játék készítői sem lazsálnak, a tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdetik húsvéti eseményüket, melyben új épületeket, képeket és egy nevezetes épületet találhattok a sok meglepetés mellett.

A 2014-es húsvéti esemény kezdete a játékban április 9-e, és egészen április 23-áig fog tartani. Az esemény során egy különleges vendég tér majd vissza a városokba, aki rengeteg meglepetést tartogat számotokra. Többek között számos új tárgyat, közöttük néhány különleges darabot is magával hoz. Hogy mit is kell tenned? Egyszerűen össze kell gyűjtened a húsvéti tojásokat a játékban. Megtalálhatod a formás darabokat a városodban, de a küldetésekért is kaphatsz.

Az esemény kezdetekor mindenki kap 25 tojást. Ez után a városodban elhelyeznek más játékosok tojásokat. Ezeket is be tudod majd gyűjteni, sőt te is elhelyezhetsz mások városában tojásokat. A begyűjtött tojásokat a számlálóra kattintva válthatod be a kereskedőnél.

forge-of-empires-hirek-0.jpg

A tojások különböző színűek, minden szín más és más értékkel bír. A legtöbbet a képen is látható aranytojás éri, egy ilyen begyűjtésével 50 tojást kapsz. A sötét kék, kis piros folttal ellátott tojások 20 tojást érnek, a világosabb kék 5 tojást, míg a narancs-kék csíkos 1 tojást ad.

A tojások elrejtése: hasonlóan a Forge pontokhoz, az elrejtendő tojásokhoz is van számlálód. Minden órában egy tojással növekszik, de maximum 6 darab lehet. Ha van tojásod, akkor a motiválás ikon alatt fog megjelenni a tojás elrejtő ikon.

forge-of-empires-hirek-1.jpg

A kapott tojásokat beválthatod a kereskedőnél, aki az esemény után még pár napig a városodban marad. Április 23-án elmegy, eddig az időpontig kell beváltanod a tojásokat. A kereskedőnél számos tárgyat, képeket, egyedi épületeket, egységeket találhatsz majd a számos régi mellett. A kereskedőnél találhatsz majd rejtélyes ládikákat is, bronz, ezüst, arany színekben, melyek valami meglepetést rejtegetnek számodra.

forge-of-empires-hirek-2.jpgforge-of-empires-hirek-3.jpgforge-of-empires-hirek-4.jpg

Új épületeket is hoz az esemény magával, ezek közül hármat mutatunk be nektek. Az egyik az obszervatórium amely igazából egyetlen korszakhoz sem tartozik, inkább majd a GvG játékosoknak lesz hasznos. A tervrajz megszerzése nem könnyű, de a húsvéti kereskedőtől beszerezhető. A második épület a bajnok egységhez kapcsolódik, hiszen hozzá egy új épület is dukál. A harmadik újdonság a tudás szentélye lesz, amely egy speciális épület, mely pénzt termel.

Jó játékot az esemény alatt mindenkinek! Használjátok ki az újdonságokat, és az esemény adta extrákat!
Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist