Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.
| Forrás: Hivatalos oldal
tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a népszerű böngészős játék, a Forge of Empires húsvéti eseménye. A 2016-os húsvét alkalmából egy fura idegen érkezett a városotokba, aki speciális tárgyakat hozott, amelyeket húsvéti tojásokért cserébe ad nektek. Ezeket húsvéti küldetésekkel szerezhetitek meg a városházából vagy a környező bokrok alól.

forge-of-empires-hirek-37.jpg

Az új küldetésikon a képernyő bal alján látható, itt találhatóak a húsvéti küldetéssorozathoz kapcsolódó feladatok. A küldetések már elérhetőek a FoE játékban, az esemény vége 2016. április 4. éjfél. Az esemény ideje alatt megjelenik egy új fizetőeszköz, a húsvéti tojások. A tojásszámlálót a játékablak bal felső sarkában láthatjátok. A begyűjtött tojásokat a városba érkezett látogatónál tudjátok beváltani kincsesládikákra.

Tojások gyűjtésére több lehetőségetek is lesz a Forge of Empires böngészős játékban. Az egyik lehetőség, hogy küldetéseket teljesítetek, amelyeket Greva és Rinbin adnak nektek. A másik lehetőség az, hogy naponta begyűjtitek a városházából a tojásokat, vagy megkeresed a várost körülvevő fák és bokrok között. Ha már megtaláltátok a tojásokat, csak kattintsatok rá a begyűjtésükhöz.

forge-of-empires-hirek-38.jpg

A tojásokat a kereskedő ablakban válthatjátok be, melyet a tojás számlálóra való kattintás után érhettek el.

forge-of-empires-hirek-39.jpg

1. Az összegyűjtött tojások száma. A plusz jellel további tojásokat vásárolhattok, természetesen gyémántokért cserébe.
2. Három kincsesládát láthattok, bronz, ezüst és arany színűt. Mindháromban más és más ajándékokat találhattok. Ha az egeret a ládika felé viszitek, láthatjátok mit rejt, és mennyi esélyetek van azt megszerezni.
3. A napi specialitás részben mindig egy értékes nyereményt láthattok. Ez bármelyik ládában előfordulhat, és minden nap más és más. A megtalálásának esélye minden ládában különböző. A napi speciális nyeremények között találhattok gyémántokat, régebbi események épületeit is. Ezeken kívül néhány új dolog is megnyerhető: Foeberge bolt, amely egy termelő épület, Formára nyírt lilaakás dekoráció és a Zászlóvivők tábora, amely egy katonai épület, melyben egy új egységet, a zászlóvivőt lehet kiképezni.
4. A fődíj: minden alkalommal, ha kinyittok egy ládikát, akkor tulipánokat fogtok kapni. Ezek a tulipánok a fődíj alatti számlálót növelik. Az összes tulipán összegyűjtése után megkapjátok az Inspiráció szentélyét, amely tervrajzot is ad, ha motiválva van. A fődíj többször is megszerezhető a húsvéti esemény ideje alatt.

Reméljük mindenkinek elnyeri tetszését a Forge of Empires játék idei húsvéti meglepetése!

Jó szórakozást és jó játékot mindenkinek!
Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist