Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: Futballkupa

Hamarosan kezdődik a 2014-es foci világbajnokság Brazíliában, ezzel egy időben a Forge of Empires játékban is megkezdődik egy különös esemény, a Forge of Empires Futballkupa.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hamarosan kezdődik a 2014-es foci világbajnokság Brazíliában, ezzel egy időben a Forge of Empires játékban is megkezdődik egy különös esemény, a Forge of Empires Futballkupa.

A játékban a legfontosabb kupa 2014. június 12-én csütörtökön kezdődik. Tapasztalt labdarúgók érkeznek a szomszédságotokba, hogy megmérkőzzetek a FoE Futballkupán.
Az esemény időtartama a labdarúgó világbajnokság alatt tartani fog, azaz 2014. június 12-től egészen 2014. július 13-ig. A győztesek a kupákat 2014. július 20-ig tudják beváltani.

Nézzük meg közelebbről is az eseményt: minden az eseménnyel kapcsolatos dolgot az eseményablakban tudtok megtenni.

forge-of-empires-hirek-11.jpg

Különböző lehetőségek lesznek a játékban, ezek egyik a lövés lesz. Egy büntető rúgó versenyen kell részt venned, ki kell majd választanod a lehetőségek közül, hogyan szeretnél lőni. Érdemes kitapasztalni, melyik lövés milyen eséllyel válik be. Választhatod a nagyobb esélyű lövéseket, de természetesen az ilyen lövésekét kevesebb jutalmat szerzel. Aki kockáztat és nyer, az viheti el a kupát.
Minden alkalommal, ha mellé lövöd a lasztit, akkor a jackpot növekszik, amit az kap meg a játékban, aki a szomszédságból elsőnek talál be.
A szurkolókra is figyelj oda, mert minél többen vannak, annál nagyobb eséllyel találhatsz a kapuba. Persze pár kupát fel kell értük áldoznod.

forge-of-empires-hirek-12.jpg

Gól: Ha szerencséd van, és a kapus mellett el tudod lőni a labdát, akkor kupákat találhatsz.

forge-of-empires-hirek-13.jpg

A nyereményekről se feledkezzetek meg. A szomszédság kupát akkor nyerheted meg, ha te vagy a legjobb edző a szomszédjaid között. A jutalmak óránként változnak a játékban, így érdemes minél sűrűbben meglátogatni a játékot.

Jó szórakozást a világbajnoki Forge of Empires játékhoz!
Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist