Forge of Empires hírek

Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires: A jelenkor

A legújabb frissítés október 21-én érkezett a Forge of Empires játékba. A több hibajavításon túl ezúttal egy új korszak is érkezett, a jelenkor. A jelenkor a nyolcvanas-kilencvenes évek időszakát dolgozza fel.
| Forrás: Hivatalos oldal
A legújabb frissítés október 21-én érkezett a Forge of Empires játékba. A több hibajavításon túl ezúttal egy új korszak is érkezett, a jelenkor. A jelenkor a nyolcvanas-kilencvenes évek időszakát dolgozza fel.

Az október elején megjelent előző frissítésben több apróbb hibát orvosoltak a játék készítői. Most egy komolyabb, nagyobb és fontosabb újítás került be a játékba.

Az 1.37-es frissítésben a számos hibajavítás mellett helyet kapott a legújabb korszak, a jelenkor. Nézzük meg, milyen újdonságokat tartogat a játékosok számára az új korszak. Összesen 66 történeti küldetést tartalmaz, amelyek a ti döntéseitektől fognak függeni. Megküzdhettek Sheik Al Rais-sal és két testvérével. A választás a ti kezetekben lesz: békés módon vagy harcok árán küzdötök meg velük.
64 új megszakítható küldetéssel is találkozhattok: fedezzétek fel, mire jó az internet, segítsetek Ringinnek, hogy gengszter rapper lehessen. Ismétlődő küldetésekből ezúttal 11-et találhattok.
Új vízparti épületek kerültek be, melyekkel bevezethetitek a csatornákat a városokba. Készíthettek robotokat, szervezhettek szállásokat, vagy építhettek lebegő piacokat, hogy boldoggá tegyétek a lakosságot. Szerezzétek meg a két új nevezetes épület tervrajzait: a Lótusz templom és az Innovációs torony kitűnhet minden városi építmény közül.
Fedezzétek fel a globalizációt, a megújuló energiát és a bionikát. Küldjétek a seregeiteket csatába, most már vízi csatatereken is. Új tankok és pajzsok kerültek a FoE játékba. Félemlítsétek meg a többi játékost a rakétáitok kilövésével, amely egyszerre több célpontot is megsebezhet. Szeljétek át az eget a helikopterekkel és más légi egységekkel.

Még több épületet találhattok a játékban, amelyek befolyásolják majd a városaitok boldogságát. Néhány épület támadási vagy védekezési bónuszt is ad a seregeiteknek.
forge-of-empires-hirek-20.jpg
forge-of-empires-hirek-21.jpg

Építsetek vízparti épületeket, hogy még valósághűbbek legyenek városaitok. Rakjatok többet egymás mellé, hogy létrehozd a csatornákat.

forge-of-empires-hirek-22.jpg

Az új korszak érkezésén kívül néhány változás történt a chat felületen is. Az előzmények mostantól a játékba lépés után is megjelennek. A chat ablakból küldhettek majd barátkérelmet. Az elhelyezésén is változtattak egy kicsit, valamelyest arrébb került, hogy ne takarja a mellette lévő sávot.

Egyéb változások:
  • kikapcsolható minden épület animáció a saját városban is
  • a frissítés után mindenkit kérünk hogy váltson át a hardveres gyorsításra, de ez egyelőre opcionális még
  • több lakos jelenik meg a városban, a bevezető alatt is
  • Safari böngészőben is lehet kicsinyíteni/nagyítani az egér görgőjével
  • a GvG építési bónusz a kétsávos utakra is vonatkozik már
  • a mérges ikon nem jelent meg jobb oldalt ha az volt az egyetlen ott
  • a Forge Pont csomagok amelyeket a Nevezetes Épületek építésekor költünk el + a vásárlás opció már beleszámít a küldetésekbe
  • az automata csata összeomlott ha a csata akció nélküli volt
További jó játékot!

Forge of Empires legfrissebb hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)
Még több hír
Forge of Empires - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist