Forge of Empires hírek, aktualitások

Forge of Empires

Értékeld a játékot:
(Szavazatok: 118, Átlag:3.43)
Típus: Böngészős játék
Stílus: Stratégiai,Ókori,Városépítő,Gazdálkodós
Hivatalos oldal: Hu.Forgeofempires.com
A Forge of Empires stratégiai játék i.e. 5000 körül játszódik, kezdetekkor egy néhány sátorból álló települést alapíthatsz meg. Ebből a kis településből kell fejlesztened a gazdaságodat egy jól működő hatalmas várossá. Uralkodj jól, légy igazságos és hozz bölcs döntéseket, szerezz dicsőséged magadnak és a város lakóidnak! Hódítsd meg a közeli tartományokat, terjeszd ki birodalmad határait. Toborozz hadsereget magadnak, tervezd meg a hadi stratégiát és ütközz meg a környező vidék ellenfeleivel.
Hirdetések
Stratégiai,Ókori,Városépítő
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Forge of Empires hírek

Forge of Empires: Húsvét 2016

Elindult a Forge of Empires játék 2016-os húsvéti eseménye, melyet városaitok lakói izgalommal várják. Egy különös látogató is érkezett a FoE játékba, aki különféle ajándékokat hozott nektek.... Elolvasom (2016.03.24.)

Forge of Empires: Nyári esemény 2015

Már javában zajlik a Forge of Empires játék 2015-ös nyári eseménye, melyen a téma a nap, a homok, a misztikus és az egzotikus jutalmak. Látogassátok meg Greva nyári kaszinóját, és vegyetek részt a játékon!... Elolvasom (2015.06.25.)

Forge of Empires: Új kor a játékban

A játék legújabb frissítésében megérkezik a várva vár új kor: a holnap. Erre a korra a megfigyelések, a kamerák, a CCTV és a mindenütt jelen lévő kontroll jellemző.... Elolvasom (2015.04.19.)

Forge of Empires: Megérkezett a játék Android verziója

A játék most már nem csak iOS mobil eszközökre érhető el. A Forge of Empires mostantól Android eszközökön is ingyenesen elérhető. Az új platform mellett újabb verzió, immáron a 1.48-as is megjelent.... Elolvasom (2015.04.14.)

Forge of Empires: Indul a húsvéti játék

A tavalyi évhez hasonlóan idén sem marad el a népszerű Forge of Empires stratégiai játékban a húsvét. Ez azt jelenti, hogy március 25-én kezdetét veszi a 2015-ös húsvéti esemény.... Elolvasom (2015.03.24.)

Forge of Empires: A jelenkor

A legújabb frissítés október 21-én érkezett a Forge of Empires játékba. A több hibajavításon túl ezúttal egy új korszak is érkezett, a jelenkor. A jelenkor a nyolcvanas-kilencvenes évek időszakát dolgozza fel.... Elolvasom (2014.10.24.)

Forge of Empires: Új verzió 1.36

Októberben is új verzió érkezett a népszerű stratégiai játékba. Az újdonságok az árucikkeket érintették leginkább, de néhány grafikus változást is tapasztalhattatok a játékban.... Elolvasom (2014.10.12.)

Forge of Empires: Új verzió 1.33

Tegnap újabb frissítés került be a játékba, melyben a készítők folytatták a játék minőségének javítását. Nagyobb változás most nem történt, nagyrészt apróbb változások kerültek be.... Elolvasom (2014.08.27.)

Forge of Empires: Új verzió 1.32

Megérkezett az újabb játék verzió az ingyenes Forge of Empires játékba, mellyel a készítők folytatták a játék minőségének javítását. Most is számos változás került be a szokásos javítások mellé.... Elolvasom (2014.08.15.)

Forge of Empires: Új verzió 1.31

Július 29-én érkezik a legújabb verzió a népszerű történelmi stratégiai játékba. A Forge of Empires 1.31-es frissítésében most is sok apróbb javítást közöltek a készítők. Nézzük sorra ezeket.... Elolvasom (2014.07.26.)

Forge of Empires: Új mobil verzió 1.30

A legutóbbi Forge of Empires frissítés az asztali verzióba hozott néhány javítást. A mai napon a mobilis verzióban is történtek apróbb változások, melyek javítják majd a felhasználói élményt.... Elolvasom (2014.07.16.)

Forge of Empires: Új verzió 1.30

Július 15-én érkezik a legfrissebb verzió a játékba. Néhány változáson kívül most is számos javítás került be a frissítésbe. Szokásosan a frissítés napján egy rövid időre leáll a játék.... Elolvasom (2014.07.12.)

Forge of Empires: Új verzió 1.29

Az újabb 1.29-es frissítés holnap (július 1.) érkezik a FoE játékba. A legfontosabb változás a nevezetes épületek maximum szintjének megszűnése lesz. Ez sok olyan játékosnak segíthet majd, akiknek sok felesleges tervrajzuk van.... Elolvasom (2014.06.30.)

Forge of Empires: Frissítés az asztali és a mobil verzióban 1.28

Megérkezett a júniusi frissítés a FoE ingyenes játékba, mely mind az asztali, mind a mobil verzióban változásokat, illetve javításokat hoz. A Futball kupa bevezetésében, a kezelő felületben is történtek módosítások.... Elolvasom (2014.06.15.)

Forge of Empires: Új világbajnoki épületek

Az ingyenes játékban már javában zajlik a Futballkupa, az eseménnyel új élet költözött a városokba. De még nincs vége az újdonságoknak, négy új épületet is felfedezhettek a játékba, melyek az event egész ideje alatt elérhetőek lesznek.... Elolvasom (2014.06.13.)

Forge of Empires: Futballkupa

Hamarosan kezdődik a 2014-es foci világbajnokság Brazíliában, ezzel egy időben a Forge of Empires játékban is megkezdődik egy különös esemény, a Forge of Empires Futballkupa.... Elolvasom (2014.06.09.)

Forge of Empires: Játssz iPad-en is

Végre elkészült az iPad verzió a népszerű stratégiai játékból, így mostantól kezdve útközben is játszhattok kedvenc játékotokkal. A készítők szerencsére elérhetővé tették, hogy egy felhasználói fiókkal mindkét verzióban játszhassatok. ... Elolvasom (2014.06.05.)

Forge of Empires: Posztmodern kor az 1.27-es verzióban

Közeleg a legújabb verzió a játékba, amely egészen pontosan 2014. június 3-án lesz elérhető. A legfőbb újítása a Forge of Empires játéknak, hogy bekerül az új, posztmodern kor a játszható korok közé.... Elolvasom (2014.05.28.)

Forge of Empires: Új verzió május 26-án - 1.26-os frissítés

Hamarosan érkezik a következő, 1.26-os frissítés a Forge of Empires játékba, amely most is rengeteg javítást  és néhány kisebb változást, újítást hoz. A frissítés ideje alatt a szerverek szokásosan egy kis időre nem lesznek elérhetőek.... Elolvasom (2014.05.14.)

Forge of Empires: május 6-án érkezik az 1.25-ös frissítés a játékba

A népszerű stratégiai játékba 2014. május 6-án érkezik a legújabb frissítés, melyben főként kisebb-nagyobb hibajavítások kerültek be. Pár apró újítás mellett két fontosabb dolog is bekerül a Forge of Empires játékba.... Elolvasom (2014.05.05.)

Forge of Empires: Új verzió április 22-én - 1.24 frissítés

A népszerű stratégiai játékba ismét újabb frissítés kerül beállításra, melyben néhány apróbb módosítást végeztek a készítők. A változások néhány egységet érintettek, egy-két grafikai változást tapasztalhattok majd a játék felületén.... Elolvasom (2014.04.23.)

Forge of Empires: Húsvéti esemény 2014-ben is

Közeleg a húsvéti ünnepidőszak, a Forge of Empires játék készítői sem lazsálnak, a tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdetik húsvéti eseményüket, melyben új épületeket, képeket és egy nevezetes épületet találhattok a sok meglepetés mellett.... Elolvasom (2014.04.09.)

Forge of Empires: Április 8-án új verzió, a 1.23-as kerül a játékba

A Forge Of Empires játék ismét egy frissítésen fog átesni, a dátum április 8-a, kedd lesz. A frissítés néhány változást és apróbb újításokat fognak hozni a játékba. Természetesen hibajavításokat is fog tartalmazni.... Elolvasom (2014.04.05.)
Forge of Empires hozzászólások

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist