Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Változások a Bahamarama szigeten

A Bahamarama sziget újabb elemekkel és érdekes újdonságokkal bővül számotokra június 24-én kedden. Az újdonságok között lesz majd új fa, új növény, új gazdaköri feladat és új recept is. Tovább egy új állat is érkezik a népszerű farmos játékba.
| Forrás: Hivatalos oldal
A Bahamarama sziget újabb elemekkel és érdekes újdonságokkal bővül számotokra június 24-én kedden. Az újdonságok között találhattok majd új fát, új növényt, új gazdaköri feladatot és új receptet is. Tovább egy új állat is érkezik a népszerű farmos játékba.

A frissítés ideje 2014. június 24. kedd 15 óra. A Farmerama játékba érkező új elemek pedig a gyömbér, mint ültethető növény, a moringa fa, a panda és az Aloé-moringa maszk receptje.

Az új elemeknél szükségetek lesz a Maja Majmok szentélyében a megfelelő szobor kiváltására (mint az eddigi új elemeknél).

Gyömbér:
farmerama-hirek-55.jpg

a szobor kiváltásához 32 aranybanán szükséges. 
bolti ára 154 CsP/1 mag
érési ideje 10 óra
152 Baha TP-t (2x2) ad

Moringa:
farmerama-hirek-54.jpg

a szobor kiváltásának költsége 40 aranybanán
bolti ára az alap fa esetében 26 000 CsP, XL fafejlesztés 208 000 CsP, XXL fafejlesztés 433 FA
érési ideje az alap fa esetében 20 óra, XL fafejlesztésnél 18 óra, XXL fafejlesztésnél 12 óra
alap fa esetében 115 BahaTP-t ad, XL fafejlesztés esetén 115 BahaTP-t, XXL fafejlesztés esetén pedig 230 BahaTP-d ad.

Az új elemek szobrát majd a 9. kamrában találjátok a Maja szentélyben

farmerama-hirek-51.jpg

A két új szobor előfeltételei a Citromfű szobor (gyömbér esetén) és a Szőlősóskafa szobor (moringa esetén). Ha a szobrokat kiváltottátok, akkor a sziget bal oldali menüjében, a bevásárló kosáron keresztül szerezhetitek meg a növény kezdőmennyiségét és a fákat.

farmerama-hirek-52.jpg

A pandát szintén a Maja szentélyben kell kiváltanotok, melyet a 4-es kamrában találtok

farmerama-hirek-53.jpg

A pandakuckó szobornak külön feltétele nincs, a szobor kiváltásához 15 aranybanán szükséges.
farmerama-hirek-56.jpg
Az alap pandakuckót a fentebb említett módon lehet megvásárolni a szigeti menün keresztül, melynek ára 10 000 CsP. Az érési ideje 15 óra, és 210 BahaTP-t kaptok a végén. A táp 5 bambusz, a tápkeverési idő pedig 1 óra.

Jó szórakozást!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist