Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Titokzatos ól hétvége és új lehetőségek

Ismét titokzatos ól akció érkezik a népszerű farmos játékba, és örömötökre egész hétvégén át tartani fog. Az akció keretén belül újra lehetősége lesz mindenkinek megvásárolni a rejtélyes ólakat a Farmerama játékban.
| Forrás: Hivatalos oldal
Ismét titokzatos ól akció érkezik a népszerű farmos játékba, és örömötökre egész hétvégén át tartani fog. Az akció keretén belül újra lehetősége lesz mindenkinek megvásárolni a rejtélyes ólakat a Farmerama játékban.

farmerama-hirek-20.jpg

Az akció három egész napon át fog tartani, 2014. május 17. 10 órától egészen 2014. május 19. 11 óráig. A titokzatos ólakat 2. szinttől kezdve a gazdaboltban vásárolhatjátok meg 15 farmaranyért cserébe az Ólak menüpont alatt. A készítők utoljára adnak lehetőséget a Jávorszarvas-kifutó és a Jávorszarvas színpad fejlődésére.

Szerencsére viszont feltűnik egy új ól is a játékban, ha szerencsések vagytok, akkor a titokzatos tenyészetből a Sünodú is előbújhat.

farmerama-hirek-22.jpg

Ezenkívül új lehetőség kerül a farmos játékba, méghozzá a várakozási idő átugrása. Ez a lehetőség sajnos nem ingyenes. A játékban jól tudjuk, hogy a Titokzatos tenyészetes érési ideje 5 óra. Az azonnali betakarítás segítségével azonnal kiderülhet, hogy mit is rejt a tenyészet. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a tenyészetre és az "Azonnali betakarítás" gombra kattintanotok.

farmerama-hirek-21.jpg

A hátralévő idő függvényében kell majd fizetnetek ezért a funkcióért. Így ha már kevesebb idő van hátra mint 5 óra, akkor természetesen kevesebbet is kell fizetnetek. Az azonnali kiváltás ára 6 Farmarany.

Az esemény kezdetét most is az Eventóra fogja jelezni, illetve a léghajón is láthatjátok.

Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist