Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Titokzatos meglepetés

Hamarosan titokzatos meglepetés ládákat vásárolhattok az ingyenes farmos játékban, amikből sokak által kedvelt dekorációs elemekre vagy akár a kedvelt játékórák egyikére tehettek szert.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hamarosan titokzatos meglepetés ládákat vásárolhattok az ingyenes farmos játékban, amikből sokak által kedvelt dekorációs elemekre vagy akár a kedvelt játékórák egyikére tehettek szert.

A titokzatos meglepetés vásár időtartama: 2014. június 27. péntek 10 órától egészen 2014. július 1. kedd 11 óráig tart.

A titokzatos ládák megvásárlására a Gazdaraktárban lesz lehetőségetek, 2-es Gazdaszinttől. A ládikákat megtalálhatjátok majd a Szezonális ajánlatok között. A megvásárlás után a menükben, külön fülön találhatjátok meg (Váza ikon). Az ára: 15 farmarany/db.

farmerama-hirek-60.jpg
A Titokzatos meglepetésből 5 óra elteltével 1 különleges tárgy fejlődhet ki. A kihelyezés után akár azonnal is megtudhatjátok, hogy mit rejt a Titokzatos meglepetés. Ehhez a ládára, majd az Azonnali Betakarítás gombra kell kattintanotok. Minél kevesebb idő van hátra az érésidőből, annál kevesebbet kell majd fizetni az azonnali aratásért. A teljes ár 6 farmarany.

farmerama-hirek-61.jpg

Minden különleges Titokzatos meglepetés egy darab különleges tárgyat ad jutalmul, tehát egy darab Titokzatos meglepetés vásárlása egy darab különleges tárgyat ad, továbbá minden Titokzatos meglepetés betakarításakor 500 Tapasztalatpontot is szerezhettek a Farmerama játékban.

Jó szórakozást!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist