Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Teliholdas éj májusban is

Hamarosan ismét eljön a telihold ideje, ami azt jelenti hogy a Farmerama játékban is beköszönt a teliholdas éj. A hagyományos félelmetes élmények mellett a napokban egy izgalmakkal teli, tartósan elérhető feladatsort is teljesíthettek.
| Forrás: Hivatalos oldal
Hamarosan ismét eljön a telihold ideje, ami azt jelenti hogy a Farmerama játékban is beköszönt a teliholdas éj. A hagyományos félelmetes élmények mellett a napokban egy izgalmakkal teli, tartósan elérhető feladatsort is teljesíthettek.

A teliholdas éj mellett két új event növény is kerül a játékba, a denevérvirág és a harapós orchidea. Két új matrica érkezik az albumba valamint két régen várt új ajándékot adó tárgy is: a vámpírcsárdás és a szörnytraktor.

A szörnytraktor 8 óránként ad 250 TP-t, a helyigénye 2x1-es. A vámpírcsárdás 11 óránként ad 600 TP-t, a helyigénye picit nagyobb a szörnytraktorénál: 2x2-es.
Mindkét tárgyat beszerezhetitek Jack boltjában, a szörnytraktor ára: 2000 db Harapós orchidea, 500 db Horrorgaz, 1500 db Denevérvirág, 1000 db Lábgomba és 800 db Gülüszem.
A vámpírcsárdásért pedig a következőket kell fizetni: 1500 db Harapós orchidea, 2000 db Denevérvirág, 800 db Vénusz légycsapója, 1000 db Lábgomba, 500 db Agyvelő.

A mostani alkalommal kicsit hosszabb lesz a borzongás éjszakája a játékban, ugyanis 2014. május 15. csütörtök 15 órától egészen 2014. május 18. vasárnap 15 óráig fog tartani. Az esemény szokásosan a 2-es szinttől érhető el mindenki számára.

Mindenkinek jó játékot a hétvégére!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist