Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Táltos házi kedvenc

A mai naptól egy héten keresztül egy különleges házi kedvencet vásárolhattok meg farmos a játékban, amely nem csak dekoratív, de nagyon hasznos lehet mindenki számára.
| Forrás: Hivatalos oldal
A mai naptól egy héten keresztül egy különleges házi kedvencet vásárolhattok meg farmos a játékban, amely nem csak dekoratív, de nagyon hasznos lehet mindenki számára.

Legutóbb az ötödik képregény eseményről írtunk nektek, most egy új házi kedvencet mutatunk be nektek, aki nem más mint a Táltos!

farmerama-hirek-87.jpg

A legújabb házi kedvencet 2014. október 23. csütörtök 15 órától egészen 2014. október 31. péntek 22 óráig szerezhetitek meg magatoknak a Farmerama online játékban.

A táltos egy különleges tojásból születik, melynek neve a Táltostojás. A tojást megvásárolhatjátok az eventóráról vagy a hírekből a Gazdaraktárba lépve. Egy táltos tojás ára közel 6 Euró, de itthon 900 forint körüli árra számíthattok. A táltost minden Farmerama játékos csak egyszer vásárolhat majd meg.

Ha megvettétek a táltostojást, akkor a dekorációs elemek közé kerül a farmon a menüben. Kihelyezni csak a Kerge kertben vagy a Kincses szigeten tudjátok, a kifejlődés ezen a két területen fog megtörténni.

Nézzük meg, milyen tulajdonságai vannak a különleges tojásnak:
  • Csak a kerge kertben, illetve a Bahamarama kincses szigeten(itt Baha TP-t ad beéréskor) helyezhető ki
  • Minimum 25 szinttől elérhető
  • Területigénye: 1x1
  • Fejlődési szakaszának ideje: 168 óra (tojáskeltető sapkával 1 órára csökkenthető, amit a gazdaboltban vásárolhatunk meg)
  • Amit ad: 500 Tp, és kifejlődik belőle a Táltostorony
A táltostorony szintén a kerge kertben vagy a kincses szigeten helyezhető ki minimum 25. szinttől. Területigénye 1x1-es, érési ideje 10 óra. A táltostorony +20% tapasztalatpont bónuszt ad 20 perc időre.

További jó farmozást! :)

Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist