Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Szupertáp akció és Baby, Baby Boom

A hétvégén ismét akciós áron mérik a szupertápot a Farmerama játékban, így újból lehetőségetek lesz arra, hogy felgyorsítsátok a szaporulati időt. Továbbá szintén a hétvégén érkezik a játékba a Baby, baby Boom!
| Forrás: Hivatalos oldal
A hétvégén ismét akciós áron mérik a szupertápot a Farmerama játékban, így újból lehetőségetek lesz arra, hogy felgyorsítsátok a szaporulati időt. Továbbá szintén a hétvégén érkezik a játékba a Baby, baby Boom!
farmerama-hirek-27.jpg

A szupertáp akció kezdete 2014. május 24. szombat 10 óra, a vége 2014. május 26. hétfő 11 óra. Az akció időtartama alatt háromféle csomagot vásárolhattok meg az ingyenes játékban:
  • 1-es csomag: ára 49 Farmararany (65 egység szupertáp)
  • 2-es csomag: ára 125 Farmararany (175 egység szupertáp + 20 üveg bájital)
  • 3-as csomag: ára 249 Farmararany (375 egység szupertáp + 20 üveg bájital + 2 egység szupertáp minden szomsédodnak)

A Baby Boom akció időtartama megegyezik a szupertáp akcióéval, azaz 2014. május 24. szombat 10 órától egészen 2014. május 26. hétfő 11 óráig tart.

farmerama-hirek-28.jpg

A Baby Boom akció miatt, a tenyészetetekben ikrek születnek, ezek kétpetéjű ikrek, azaz nem feltétlenül fognak egymásra hasonlítani. Az egyik újszülött a normál öröklődési szabályok szerint fejlődik, a másik újszülött fejlődése meglepetés lesz, azaz bármilyen lehet.

Egy kis változás is történt a tenyésztéssel kapcsolatban: a denevér és a hollótenyésztés jogát csak Jack boltjában tudjátok megvásárolni, illetve csak azok számára elérhető, akik a havonta jelentkező éjszakai telihold esemény alkalmával előzetesen megszerezték a tenyésztés jogát.

Mindenkinek jó játékot!
Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist