Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Szuper meccs 2014

A világbajnokság már javában zajlik, ezen a héten a Farmerama játékban is egy izgalmas foci meccsre számíthattok, hiszen érkezik a Szuper meccs 2014-es esemény. A legjobb játékosok és a büszke drukkerek már alig várják, hogy szurkolhassanak kedvenc csapatuknak.
| Forrás: Hivatalos oldal
A világbajnokság már javában zajlik, ezen a héten a Farmerama játékban is egy izgalmas foci meccsre számíthattok, hiszen érkezik a Szuper meccs 2014-es esemény. A legjobb játékosok és a büszke drukkerek már alig várják, hogy szurkolhassanak kedvenc csapatuknak.
farmerama-hirek-45.jpg

A farmotokon maradt állatok szintén ott szeretnének lenni a mérkőzésen, csakhogy a várost nem szurkolásra tervezték. Segíts a Farmerama játékodban az állatoknak igazi brazil hangulatot teremteni, hogy együtt szurkolhassanak az élő közvetítés alatt a főtéren a kedvencüknek.

Keddtől egészen egy héten keresztül megnézhetitek, hogyan változik a város brazil foci-paradicsommá. A lelátók már készen vannak, a homokot is kiszállították már a farmotokra. Díszítsd fel a várost fehér és fekete labdarózsákkal és arany kupákkal, melyeket a betakarításkor szerezhettek meg magatoknak.
farmerama-hirek-46.jpg

Az esemény 2014. június 17-én kedden 14 órától egészen 2014. június 23. hétfő 14 óráig tart.

Az esemény jellege: növénytermesztős, felreppenős, Főtéri bedobálós.

Az esemény növénye a fehér labdarózsa és fekete labdarózsa lesz. Az eventhez tartozó felröppenő az arany kupa. Minden játékos részt vehet az eventen, aki legalább 2-es szintű játékos.

A játék kezdetén az eventnövényekből 5-5 darabos kezdőcsomagot kap mindenki.

A fehér labdarózsa érési ideje 4 óra, és 40 TP-t ad (2x2 területen). Ültethető minden területen.
farmerama-hirek-47.jpg

A fekete labdarózsa érési ideje 8 óra, és 64 TP-t ad (2x2 területen). Ültethető minden területen.
farmerama-hirek-48.jpg
Ha a főtéren jártok, akkor a következő felületet láthatjátok a Farmerama játékban:
farmerama-hirek-49.jpg
Magyarázat:
  1. Első szoba
  2. Második szoba
  3. Harmadik szoba
  4. Negyedik szoba
  5. Ötödik szoba
  6. Az arany kupa mennyisége
  7. A fekete labdarózsa számlálója
  8. A fehér labdarózsa számlálója
  9. Arany kupa és eventkosarak vásárlási lehetősége

További információkat az eseményről játékban és a hivatalos fórumon olvashattok ITT.

Mindenkinek jó játékot és jó szurkolást!

Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist