Farmerama hírek

Hirdetések
Farmos,Gazdálkodós,Szimuláció
Böngészős játék
Még több játék Összes...
Hirdetés:

Farmerama: Szilveszteri Bulipockok 2015

A karácsonyi esemény a mai napon véget ért, de ne csüggedjetek hiszen közeleg az Újév! A pockok a Bahamarama szigeten ünneplik a Szilvesztert, segítsetek nekik a szórakoztató újévi feladatsorok teljesítésében.
| Forrás: Hivatalos oldal
karácsonyi esemény a mai napon véget ért, de ne csüggedjetek hiszen közeleg az Újév! A pockok a Bahamarama szigeten ünneplik a Szilvesztert, segítsetek nekik a szórakoztató újévi feladatsorok teljesítésében.

Az év utolsó napjaiban fantasztikus nyeremények várnak rátok, keressétek a különleges feladatokat a Farmerama felületén!

Az esemény várható kezdete: 2014. december 29. hétfő 14 óra
Az esemény várható vége: 2015. január 4. vasárnap 14 óra.

Az esemény jellege növénytermesztés felreppenőkkel, gazdaköri beszállításokkal. Az event teljesíthető minden legalább 2-es szintű játékos számára. A feladatok végrehajtásához a Bahamarama sziget megléte szintén szükséges. Az eseményt az eventórára kattintva vagy a gazdakörben aktiválhatjátok("Szilveszteri bulipockok").

Az eventnövény a Virágtűzijáték lesz, melyből a játék kezdetén 10 darabos kezdőcsomagot kaptok. Ezt kell majd a játék során továbbtermesztenetek. Ha véletlenül valaki ezt a mennyiséget beadná a feladatba, akkor a rendszer 5 óránként 5 magra egészíti ki a mennyiségét.
farmerama-hirek-99.jpg
A virágtűzijáték érési ideje 8 óra, 56 TP-ad 2x2-es területen. A sziget ültetvényéről aratva természetesen most is Bahamarama TP-t ad majd. Ültethető lesz a főfarmon, a szédült szántón, az Erdei tisztáson és a Bahamarama szigeten. A játék végén a növény beváltásra kerül: minden virágtűzijáték 5 Tapasztalati pontot és 4 Csengőpengőt ad.

Az esemény felröppenői a csillogó homok, a fa dísz és az egérálarc.
farmerama-hirek-100.jpg
Aratásaitok során a területeken fognak felszállni. A gazdatársaitok, barátaitok is ajándékozhatnak nektek felreppenőket, naponta összesen 5 darabot (rúnával 7-et). A gazdaraktárban is beszerezhetőek a tárgyak: egy darab 2 Farmaranyért, 50 darab 85 Farmaranyért, 100 darab 150 Farmaranyért, 150 darab pedig 200 Farmaranyért vásárolható meg.

Az esemény ideje alatt a varázsfa egy fa díszt fog adni begyűjtéskor.

A szilveszteri játék végén a felreppenők is beváltásra kerülnek, 5-5 TP-t és CsP-t adva a játékosoknak darabonként.

Az esemény különleges tárgya az egérrakéta, amely a szigeti malomban állítható elő. Hozzávalói: 7 darab csillogó homok, 7 darab fa dísz és 5 darab egérálarc. Egy egységnyi rakéta előállítása másfél óráig tart. Az esemény végeztével az egérrakéta is beváltásra kerül, darabjáért 200 TP és 200 CsP jár.
farmerama-hirek-101.jpg
A feladatokat megtaláljátok a Farmerama játékban. Most is, mint minden hasonló esemény alatt a feladatokért csillagok járnak. Minden ezüst feladat 1 csillag, minden arany feladat 2 csillag és minden gyémánt feladat 3 csillagot hoz a farmotokra.

A játék alatt különböző event kosarakat tudtok vásárolni. A kis bulipocok kosár 10 darab egérálarcot, 10 darab csillogó homokot, 45 darab szupertrágyát, 10 darab fa díszt és 100 darab virágtűzijátékot tartalmaz. Az ára 2 euró. A közepes bulipocok kosár még több hozzávalót tartalmaz, az ára 5 euró. A nagy bulipocok kosárban a még több hozzávaló mellé még 1 darab Répás-almás csatni és 2 darab Tavaszi koszorú is tartozik. Az ára ennek a kosárnak 10 euró.

Minden Farmerama játékosnak további jó szórakozást és boldog új esztendőt kívánunk!

Farmerama legfrissebb hírek

Farmerama: Korallhal házi kedvenc a játékban

Újabb állattal bővült a Farmerama játék, egy új házi kedvencet szerezhettek meg, méghozzá a Korallhalat. A Korallhal kifejlődése után a Kék lagúnába kerül, és innen lesz segítségetekre.... Elolvasom (2015.06.05.)

Farmerama: Bónuszkódok - 2015. április

A legutóbbi malom átalakítása kapcsán több probléma is felmerült a Farmerama játékban. A kellemetlenségek kompenzálására a készítők ajándékkóddal kedveskedtek a farmereknek.... Elolvasom (2015.04.14.)

Farmerama: Róza malacka tojás

A különleges tojások kínálata egy újabb ajánlattal bővül a Gazdaraktárban. Valentin-nap alkalmából egy különleges tojást kerül be a játékba: Róza malacka szerelmi tündérként jelenik meg a játékban, és biztosra vehetitek, hogy mindig célba talál!... Elolvasom (2015.02.13.)

Farmerama: Hetedik képregény event

Felkészültetek az újabb képregényre? Immáron a hetedik képregény event vette kezdetét a mai napon. Kacsa Kata fontos rakományt szállít kedvenc kis gépén, ám egy rosszakarója megpróbálja őt szabotálni...... Elolvasom (2015.01.16.)

Farmerama: Januári események 2015

A Karácsony elmúlt, a Farmerama karácsonyi eseménye sokatoknak okozott nagy örömöt, és remélhetőleg a szilveszteri event is tetszeni fog mindenkinek. Januárban sem kell aggódnotok, rengeteg izgalmas event vár rátok!... Elolvasom (2014.12.27.)
Még több hír
Farmerama - Szólj hozzá a hírhez

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist